sobota 12. září 2020

#Recenze - Cien - denní krém s Q10

 


AHOJ,AHOJ,

přeji pěkný víkend a vítám Tě u dnešního příspěvku, u recenze CIEN - DENNÍHO KRÉMU Q10 PROTI VRÁSKÁM. Na tento produkt, když jsem si ho v Lidlu pořídila jsem byla hodně zvědavá a i v komentářích jste se na něj ptali. ☺


Tento krém je velmi cenově dostupný, je zařazen do stálé nabídky kosmetické sekce Lidlu a je určen pro pleť se sklonem k tvorbě vráskám. Čili ideální produkt pro mne. 

Balení je celkem "obyčejné", ale plně funkční. Skleněný kalíšek s plastovým víčkem a papírovým obalem. Samotný krém má objem 50 ml a vyjde na 65,- Kč. 


Krém je hutnější a mastnější konzistence, což mě vyhovuje, ale zprvu mi přišlo, že trochu ucpává póry. Ale stačilo, abych krém používala pravidelně cca týden a moje pleť si na něj zvykla a nic, jako uspávání pórů či jiné neplechy jsem na své pleti nepocítila. 

Naopak krém je velice příjemný, pokožku zanechá skutečně hydratovanou, jemnou a hebkou. Je pravda, že se nějakou dobu do pokožky vstřebává, takže je dobré s tím počítat. 


Krém má poměrně výraznější parfemaci. Vůně je to specifická, já bych jí přirovnala k vůni opalovacích přípravků, které jsme používali, když jsem byla malá. Ano, krém ve mne evokuje dobu mého dětství, letních prázdnin a dovolených u moře. Trochu bych vůni přirovnala k typické "niveácké", ale to je čistě můj příměr, určitě není přesný. 


Má napomoct v boji s vráskami, čehož jsem si příliš nevšimla, ale to jsem ani od tohoto krému neočekávala. Pro mne je důležitá hydratace, kterou naprosto skvěle splňuje. ♥

Obsahuje komplex s koenzymem Q10, kyselinou hyaluronovou a je vhodný jako podklad pod make-up. 
Jinak krém je to příjemný, hutný, moc pěkně parfemovaný a MĚ VELICE VYHOVUJE a jsem s ním nad očekávání spokojená. 



Kosmetika Cien mi vyhovuje velice a za sebe MOHU  DOPORUČIT. 

Tento denní krém má k sobě i noční variantu, na kterou se určitě chci podívat a ideálně ji brzy vyzkoušet. 

Znáš kosmetiku Cien? Máš nějaké oblíbené produkty?


Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, kterého si velice vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


10 komentářů:

  1. Mně by se spíše hodila ta noční varianta. Denní krémy moc nepoužívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím, já mám sušší pleť takže hydratuji = mažu i pod make-up. Určitě variantu na noc můžeš vyzkoušet, jsem zvědavá, co na ni řekneš. ☺

      Vymazat
  2. Krém vypadá hezky, moc se mi líbí skleněné balení a asi by mi také vyhovovala hutnější konzistence. Já jsem teď moc spokojená s hydratačním krémem Vanishing z Lushe, není tolik hutný ale naprosto skvěle hydratuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, od Lushe jsem měla přiznám se jen vlasovou a tělovou kosmetiku, tedy když nepočítám XY pleťových masek, které byly a jsou skvělé, děkuji moc za tip. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já momentálně používám krém od Esteé Lauder na noc, což je tedy jiná cenová kategorie. na den mám Clinique Moisture Surge. Myslím si, že bych ho mohla do konce měsíce dodělat, pak si budu kupovat nový a chtěla bych nějaký levnější. Taky chci od krému, aby hydratoval a účinně působil na vrásky. Od Cienu jsem měla tekutá mýdla, která jsem musela přestat používat, protože mě brutálně vysušovala. Kdysi jsem pak měla ještě oční krém a ten byl v pohodě. Nejsem si jistá, jestli to byl Cien nebo Iseree, ale dříve měli v Lidlu takovou kolekci peelingů a krémů na ruce, byly hodně parfemované, tak ty jsem měla také všechny. Jinak se můžeš mrknout ke mně na blog, zrovna tam probíhá giveaway. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, naprosto Ti rozumím. Mne krémy od EL a třeba i Lancome, Crains moc vyhovují, měla jsem je také. Nyní hodně jedu v drogérkové a cenově dostupnější kosmetice. Vrásky bych potřebovala řešit taky, ale sázím tajně na botox. Tento krém je opravdu výživný a hydratační. ☺ Prima den přeji.

      Vymazat
  4. Poznám túto značku ale ešte som od nich nič nemala.

    LEOPARD SWEATER IN AUTUMN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají super produkty, já s nimi mám jen dobré zkušenosti. ☺

      Vymazat
  5. Já mám zrovna nějaký denní krém od Cienu na chalupě, možná přímo tento a taky mi vyhovuje. Poměr cena - výkon je dobrý a i balení vypadá na krém, co stojí kolem 60 Kč velmi dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ano, jak píšeš, poměr cena výkon je moc ucházející. S produkty Cien jsem spokojená!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...