středa 12. listopadu 2014

Srovnání peelingů Avon - Garnier




AHOJ, AHOJ,

 

 

Dnes bych tady měla menší srovnání dvou peelingů na obličej.
 
 


Tento peeling jsem si objednala z katalogu AVONU za 59kč v akci na doporučení jedné blogerky. Má 75ml. Peeling slibuje, že odstraní odumřelou kůži a bojuje proti černým tečkám.
Má takovou krémovou bílou barvku a zrníčka se nerozpustí hned, takže svou práci odvede dobře. Ale jelikož jsem před tím měla peeling, který byl naprosto úžasný, tak bohužel bych si ho ZNOVU NEPOŘÍDILA. 



Peeling od GARNIER PURE ACTIVE jsem si pořídila v DM Drogerii za cca 170Kč.
Jeho konzistence je napůl krémová a na půl gelová a má krásnou modrou barvu. Již při prvním nanesení na obličej jsem z něj byla nadšená. Krásně pročistí pokožku, odstraní odumřelé kožní buňky a opravdu bojuje s černými tečkami. Po jeho vypotřebování jsem zaznamenala znatelný rozdíl.
Pleť byla krásně pročištěná a heboučká a vláčná.
ZA MĚ JE TO TOP PEELING.
 

 
 
Patří mu za to velký palec nahoru.
 
 
 
 
 
Nyní testuji ještě další peeling od Garnier, tak poté podám recenzi.
 
 
Mějte krásné dny.
 
 
papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...