čtvrtek 25. prosince 2014

BIO pleťový krém .... Cannabis



 
 

AHOJ, AHOJ,

 
Kosmetika z konopí. Delší dobu jsem o ni uvažovala až jsem se nechala zlákat a krém si pořídila.
 
 

 
Tento BIO CANNABIS pleťový krém pro celou rodinu - Bione Cosmetics jsem si koupila v lékárně za 68Kč v obsahu 260ml.
 
Jedná se o Český výrobek, což je další sympatický aspekt.
 
 

 
Pleťový krém z konopí pro celou rodinu je jemný a nedráždivý, protože je vyroben na bázi lipofilní akrylátové matrice. Po rozetření se rychle vstřebá a zanechá příjemnou dlouhotrvající a nevtíravou vůni. Pokožka není na omak mastná, ale příjemně hydratovaná. Krém chrání vaši pleť před vysoušením a také případným popraskáním.
Hydratační účinek pleťového krému z konopí zajišťuje glycerin, panthenol, bambucké máslo a dále oleje – mandlový, růžový a makadamiový. Je vhodný pro lidi, které trápí dermatitidy, aknózní pleť, atopický ekzém, opary či lupénka.

 
Složení
aqua, hydrogenated coconut oil, cetyl alcohol, isopropylpalmiate, glycerin, almond oil, butyrospermum parkii, oleth-5, allantoin, glycin octanoate, tocopherol, xanthan, rosa moschata seed oil, macada mia oil, acrylates/vinyl, isodecanoate crosspolymer, inositol, parfum, phenioxyethanol, cannabis sativa seed oil, cannabis sativa extract

 
Krém má příjemnou parfemaci, ale velice lehnou a nenásilnou. Cítím v tom cosi, jako aloe vera.
Neobsahuje parabeny ani silikony.


 
Je velice jemný, nemastný a dobře se nanáší a vstřebává.

 
Konzistence i struktura je prima.

 
 
Máte Vy zkušenosti s konopnou kosmetikou?
Jaký výrobek byste mi mohli doporučit??
 
 
Pěkný den.
 
E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...