sobota 3. ledna 2015

Porovnání odličovače očí

 

AHOJ, AHOJ,

 
Dneska Vám přináším srovnání dvou odličovačů očí.
 
 
Tento 2fázový odličovač očí jsem si pořídila na doporučení blogerky.
 

 
Tento produkt jsem pořídila v Ryor krámku v Praze 1 150ml za 103Kč.

 
Slouží k večernímu odličování pleti včetně očí, které se skládá ze dvou částí - 1. Čištění odličovací emulzí, které odstraní voděodolný make-up, řasenku a další nečistoty a 2. dočištění tonikem RYOR dle typu pleti, které odstraní pot a zbylé nečistoty. Obsahuje extrakt ze světlíku lékařského a komplex hydratačních látek. Emulze není parfemována. Před použitím protřepejte.
Dermatologicky testována.
 

 
Nebyl vůbec špatný, poměr cena kvalita dobrá, ale hrozně rychle ubýval a nijak zvlášť mi nevyhovoval, přišlo mi, že si produktu musím na vatový tamponek nanést příliš mnoho, aby mi oční make-up odlíčil.  Nepálí v očích, ale okolí očí zanechá takové nepříjemně ulepkané. ZA MĚ DOBRÉ, ALE NIC EXTRA.
 
 
Tento odličovač očí patří u mě k mým naprostým a letitým stálicím.
 
 

 
Jedná se o krásné a příjemné krémové složení, které v očích nepálí, jako i výrobek od Ryoru. Nádherně a lehce s ním odlíčíte oční makeup a okolí očí zanechá příjemně hladké a vláčné.

 
Vydrží velice dlouho a v akci jsem ho pořídila 150ml za 59Kč.
 
 
TENTO PRODUKT PATŘÍ K MÝM STÁLICÍM A MOHU HO VŠEM VŘELE DOPORUČIT.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...