pátek 1. května 2015

Yves Rocher - báječný sprchový gel.



AHOJ, AHOJ,

 

Všechny Vás moc zdravím a přeji krásný den.
 
Před nějakou dobou jsem na doporučení blogerek a recenzí vyrazila do prodejny Yves Rocher u nás na Smíchově.
 
Mimo jiné jsem si odnesla i tento krémový sprchový gel s brazilskou kávou.
 

 
 
Nějakou dobu jsem ho měla ve své zásobě kosmetiky, ale konečně jsem ho začala používat. Jen chci zmínit, že já zásadně používám pouze jeden kosmetický produkt najednou, vyjma dekorativní kosmetiky. Nemám ráda načatých více sprcháčů, krémů atd.
 

 
Tento sprchový gel má sympatické menší balení a ještě sympatičtějších 95% přírodních složek.

 
Voní naprosto neodolatelně. Voní krásně po kávě až malinko kořeněně a sladce. Vůně vydrží v koupelně dlouho. Je velice krémový, tedy příjemný na pokožku a docela dobře hydratuje. Na pokožce se zdá být příjemný a šetrný. Také dobře pění.
Musím říct, že předčil zatím můj nejoblíbenější sprchový gel.

 
Vřele mohu všem doporučit, zvláště pak těm, kdo mají rádi kořeněnější či sladké vůně, krémovou a hydratační konzistenci.
 
Jen doufám, že ho mají ve stálé nabídce.
 
Přeji všem krásný den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...