čtvrtek 28. dubna 2016

Kávové opojení do sprchy


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešního článku.
Já vím, řeknete si, že dělám článek na sprchový gel, ale to já prostě čas od času dělám a tento sprcháč od značky DERMACOL  z řady AROMA RITUAL za to rozhodně STOJÍ.

Sprchové gely z této řady jsou obecně velice chválené, oblíbené a všemi doporučované, tak jsem si řekla, že Vám svého oblíbence také svými slovy popíši.


Jedná se tedy o sprchový gel, který spíše takový krémový s vůní irské kávy a obsahem kofeinu, který skutečně pohladí pokožku a při samotné aplikace Vás jeho krásná kávovo-sladká vůně zahalí do krémové pěny a opravdu zanechá velice příjemný pocit.
Krásně pění, dobře myje a je velice krémový, takový hutnější, ale co je na něm asi nelepší je ta parádní vůně.


Voní krásně po kávě, irskou kávu v tom necítím, ale voní tak příjemně sladce.

Dávkování je také naprosto praktické a v pořádku.


Zde vidíte barvičku, která je taková, jako bílá káva a konzistence maličko hutnější, ale přijde mi, že čím hutnější produkt, tím lépe pění.


Vůně docela na těle vydrží, ale také krásně provoní koupelnu, takže když se po vykoupání vracíte do koupelny, tak nasáváte tu krásnou kávovo-sladkou vůni.
Prostě tento sprchový gel mám již po několikáté  a nyní jsem se neudržela a musela Vám o něm napsat a podělit se s Vámi o tuto radůstku do sprchy.


A co Vy říkáte na sprchové gely Dermacol Aroma Ritual? Máte je ozkoušené? Který je Váš nej, u mě asi vítězí tento kávový.

A ještě se chci podívat na tělový krém a tělový peeling.

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...