úterý 19. dubna 2016

Prima laciné tělové mléko z drogérie



AHOJ, AHOJ,


 Vítejte všichni u nové recenze.
Dnes to bude o PARÁDNÍM TĚLOVÉM KRÉMU Z DROGÉRIE ROSSMANN.
Tento krém jsem si před nedávnem pořídila tuším, že při mých nákupech a návštěvě v Teplicích.


Cena je skutečně příznivá, tuším, že ho seženete okolo 50kč, což mi přijde naprosto super.


Jedná se tedy o Isana Med tělové mléko s olivovým olejem. Má intenzivně hydratovat, je určen pro citlivou pokožku, má pH 5,5 čili značka ideál.
Je tedy určen pro citlivou pleť.


Mléko krásně hydratuje, dobře se roztírá, docela rychle zasychá, je maličko krémovitější, ale je to krém, nemohu samozřejmě čekat konzistenci másla, že :-)
Příjemně jemně voní, tak jako by produkt byl určen pro miminka. Je velice jemný a příjemný na tělo.


Barvu má bílou a jak jsem již psala je dobrý, mě prostě vyhovuje, navíc produktu stačí skutečně maličko, takže i dlouho vydrží, což mi přijde prima.

Až půjdu do drogérie Rossmann tak se rozhodně na nějaký další tělový krém podívám, možná by mě zajímalo jestli mají také třeba zpevňující nebo s nějakou vůní.


No a to je celé moji milí, znáte mě, já se příliš nerozepisuji, prostě Vám produkt popíšu, ukážu a stručně a snad i výstižně popíši, co produkt dělá - nedělá, jak mi vyhovuje - nevyhovuje.
Schválně mi prosím napište, jestli Vám takováto má forma recenzí vyhovuje, nebo jestli byste chtěli obsáhlejší a delší? Budu za Vaše zpětné vazby opravdu moc ráda.


No a já Vám přeji krásný a pohodový den.

Mějte krásný den, papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...