pátek 17. června 2016

Šampon s bio kopřivou


AHOJ, AHOJ,


Vítám Vás moc u dnešní recenze opět na vlasovou kosmetiku.

Dnes si povíme více o mé zkušenosti se ŠAMPONEM YVES ROCHER S BIO KOPŘIVOU.

Tuto kosmetickou značku mám obecně velice ráda, je dost často bio a přírodní a jejich produkty mi prostě sedí.


Tento šampon je určen primárně na mastné vlasy, které já až zas tak nemám, ale je to tím, že se o vlasy opravdu snažím pravidelně starat.

Šampon obsahuje bio kopřivu a jak jistě víte a pamatujete si z dětství nebo mládí, tak klasický "kopřivový" šampon u nás běžně frčel.


Šampon má krásnou neodolatelnou vůni po kopřivě, skvěle pění, je akorát hutný, dobře myje a vlasy opravdu zanechá krásně hebké a jemné a navíc jim dodá tolik pro mé vlasy potřebný lesk.

Nejvíce se mi na tomto produktu líbí jeho úžasná kopřivová vůně, která ve mně vzbuzuje vzpomínky na dětství, a pak to že krásně pění.


Šampon používám již nějakou tu dobu a jsem zhruba v polovině balení, které obsahuje 300ml a vyjde cca něco málo přes 100Kč.

Produktu stačí nanést malinké množství a přitom krásně vlasy umyje a napění. Jestli Vám mohu něco poradit, tak vlasy myjte vždy 2x, radí mi to moje kadeřnice a je pravda, že na vlasech je to skutečně znát.


Konzistence je gelová, barva je čirá, vůně naprosto parádní a řekla bych, že je maličko hutnější, takže se s ním nedá relativně plýtvat.


Co na závěr dodat? Mně tento šampon velice vyhovuje, rozhodně si ho ráda pořídím znovu, asi nejvíce kvůli té báječné vůni, ale chápu, že je relativně zvláštní až typická a nemusí sedět každému.

ZÁVĚREM ASI TAKTO, VŘELE VÁM TENTO KOPŘIVOVÝ ŠAMPON DOPORUČUJI, POMĚR CENA KVALITA = PARÁDNÍ.


A co Vy nyní používáte na své vlásky?

A jaké produkty mi můžete doporučit??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...