pátek 9. prosince 2016

Magic Farytale


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní dvoj recenze. Nyní si opět představíme limitovanou edici tohoto podzimu z DM drogérie. Jedná se o limitovanou edici Magic Farytale s vůní maliny a magnolie.
Inu jdeme na to.


Sprchový gel je klasicky povedený, dobře pění, krásně myje a krásně voní, jelikož jsem velikou milovnicí malin, tak jsem této limitce prostě nemohla odolat, to jistě pochopíte.


Balení je krásné, takové barevné, ale tato limitka mi prostě k podzimu příliš nepasuje, ale nevadí, moc si jí nyní užívám.


Sprchový gel Magic Farytale s vůní malin a magnolie je krásně gelový, dobře pění, krásně voní a pokožku zanechá hebkou, ale maličko vysušenou, je potřeba se poté namazat ideálně tělovou emulzí ze stejné limitky.


Tělové emulze od Balea mám velice ráda a kupuji si je pravidelně.


Jednak tato krásně a příjemně voní po květech magnolie a krásně svěže a ovocně po malinách a má i dobré hydratační schopnosti.


Navíc se mi velice líbí to krásné balení.

Jedná se tedy o tělovou emulzy Bagic Fairytale s vůní malin a magnolie.

Krásná vůně, dobrá hydratace, dobře se mi s produktem pracuje, rychle se vstřebává a zanechává pokožku příjemně jemnou, vyhlazenou a hladkou, ale není to tělové máslo, to dá rozum, emulze jsou vždy jemnější a potřeba se mazat denně.


Barva je překvapive bílá, parfemace je lehčí, ale velice příjemná, je v něm cítit magnolie a poté svěží a ovocná maliny, pro milovnici malin značka ideál.


Konzistence je lehounká, ale emulze krásně hydratuje a pokožku zjemní a vyhladí.
Musím říci, že tělové emulze si kupuji stále dokola a jsem s nimi velice spokojená.


Tak to máme další ohlédnutí mých dojmů z nové limitky.

A co Vy také máte rádi limitované edice?? Kupujete si je?? Jakou byste mi mohli nyní doporučit?

Budu moc ráda za Vaše tipy.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...