pátek 23. února 2018

Oblíbenci za měsíc leden 2018


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u oblíbenců za měsíc leden 2018. Nyní tady mám jen dekorativní kosmetiku, nějak jsem více invencí neměla, ale snad to za únor bude pestřejší. Inu vrhneme se na to a představím Vám produkty, které jsem používala nejvíce. 



V make-upech u mě jednoznačně vedl tento skvělý a docela oblíbený make-up od Estée Laude Double Wear, který je krásně hutný, tedy na zimu ideální, krásně kryje, dobře vydrží, neoxiduje a rozhodně si ho pořídím po spotřebování znovu. Více se o samotném make-upu můžete dozvědět v samostatné recenzi, kterou jsem publikovala ZDE.



Bez rozjaňovače by to nešlo a nejvíc jsem si v lednu užívala právě tento docela nový od značky Mac, mám ho za úžasnou cenu od mé sledovatelky a kamarádky Janičky z Brna a tímto jí velice zdravím. 



Je dosti slisovaný, takže malinkato práší, ale dělá wau efekt na tvářích, krásně rozjasní, dobře se nanáší a má takovou zlatavou až narůžovělou barvu alá "šampaň", moc mi vyhovuje a sedí. Navíc si myslím, že se nikdy nemůžu dostat na pánvičku, je ho skutečně hodně. 



Na bronzování a tvářenku jsem sahala hlavně po tomto kvatru od značky Sleek, který jsem dostala takto dárkem k nákupu štětců od PLH. Krásně pigmentovaný a velice slušivý. Za mě super. 



Na oči nejčastěji používám oční stíny, snažím se zlepšovat v technice líčení a blendění - jak se tak říká, docela mi to jde, tato UD Naked 1 mi byla největším oblíbencem právě v lednu a využila jsem snad všechny odstíny. Myslím, že je to právě rok, co tuto paletku vlastním a mám ji z české kamenné Sephory. 



Tuto řasenku jsem si prostě zamilovala a bude nebo už byla na ní i samostatná recenze, protože tato řasenka si jí prostě zaslouží, ano není řeč o jiné řasence než o Too Faced Better Than Sex. 



Prostě tento kartáček, nebo tato řasenka i přes svojí vysokou pořizovací cenu mi vykouzlí nádherné a neodolatelné řasy, moc jsem si jí oblíbila a není to moje poslední. 



No a zakončíme to jak jinak než vůní, čili toaletní vodou Olympea od Paco Rabanne. Vůně je to velice příjemná, lehce sladší, ale na zimu prostě ideální. 


Používám jí nyní pořád a dokonce jí ode mě okoukala kamarádka, která si jí pořídila ve větším balení, jak jí voněla, opět jí mám od mé milé Janičky za super výhodnou cenu. Jani díky. 👍



Tak to jsou moji oblíbenci za měsíc leden 2018, není toho mnoho, ale věřím, že Vás to zaujme, alespoň trochu. 





A co jste si v lednu oblíbili Vy?

Přeji příjemný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...