středa 10. června 2020

#Recenze - Ziaja - 2 fázový odličovač 👍👌



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu a Vítám Vás u dnešní recenze OPRAVDU SKVĚLÉHO ODLIČOVAČE OČNÍHO OKOLÍ A RTŮ. Značku Ziaja nějakou tu dobu můžeme nyní zakoupit i v drogériích DM, kde i já jsem tento odličovač pořídíla, respektive jsem si ho vybrala k narozeninám. 


2 fázové odličovače preferuji a již jsem jich vyzkoušela celou řadu, dokonce i od Ziaja, ale ten nebyl zdaleka tak SKVĚLÝ, jako právě tento. 

Kozí řada je jejich populární a až dalo by se říci ikonická, takže když jsem zaznamenala tuto novinku, alespoň pro mne, věděla jsem, že ji "nutně" potřebuji vyzkoušet. 

Balení je celkem běžné, ale praktické, jen otvor, kterým se produkt aplikuje je z mého pohledu příliš velký a dochází tak k plýtvání samotným produktem, který tak, jako tak celkem rychle ubývá, což je asi jediná "negace". 


Jak jste zvyklí, 2 fázový produkt promícháte, nanesete třeba na bavlněný tampónek a odličujete, tak jak jste zvyklí. Již při prvním použití jsem zjistila, jak MOC MI PRODUKT VYHOVUJE, JAK JE DOBRÝ, JEMNÝ, ŠETRNÝ A PŘÍJEMNÝ. Doslova jedním tahem odlíčí, smyje a odstraní voděodolnou řasenku, dlouhodržící rtěnku bez toho, aby pokožku podráždil. Naopak, díky své jemné konzistenci ho na pleti téměř necítíte a já jsem se dokonce přistihla při tom, že jsem se nechala tak trochu zmást čirou barvou produktu a říkala jsem si, jaké dvě složky se budou mísit a zda-li tato "vodička" bude vůbec fungovat. 
ANO, FUNGUJE, ODLIČUJE A PEČUJE NAPROSTO SKVĚLE. 

Oficiální popis produktu:
Jemný dvoufázový odličovač make-upu očí a rtů s komplexem složek kozího mléka. Odstraňuje intenzivní, voděodolný, dokonce i divadelní make-up, zároveň posiluje a vyživuje řasy. Vhodný i pro osoby používající kontaktní čočky. Bez parfemace a barviv.


Balení obsahuje 120 ml produktu a v DMku je k sehnání okolo 80,- Kč. Za mne je to rozhodně skvělá cena, protože výkon je naprosto nepřekonatelný, který by se dal s přehledem srovnat s produkty butikových značek. 


Jsem velice ráda, že jsem si právě tuto novinku pořídila, abych si mohla jen potvrdit, jak moc mi produkty značky Ziaja vyhovují. I přes rychlou spotřebu si tento produkt určitě přídím znovu. 
Za mě je to PARÁDNÍ PRODUKT, který snadno, rychle, jemně odlíčí a zanechá Vaši pokožku jemnou, hebkou a vláčnou (zvláště pak v oblasti očního okolí, kde se tvoří první vrásky). 👍👌


A jaké produkty od značky Ziaja máte rádi Vy?

Moc děkuji za Vaši pozornost tomuto příspěvku, který mě velmi těší. 

Přeji krásný a pohodový den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 


12 komentářů:

  1. Ja mám od tejto značky uhorkový krém, doteraz bol super, ale v poslednej dobe mi robí neplechu na pleti, hlavne, keď je slnečno a teplo...inak ich očný krém je perfektný :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak túto odličovaciu vodičku si musím zaobstarať! Ja od značky Ziaja používam šampón na vlasy. ;)

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  3. To je super, že takto skvěle funguje. Ziaju mám taky velmi ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám na chalupě nějaké čistící mléko od Ziaji, které tam přivezla máma, a není špatné. A recenze na odličovač očí zní hodně dobře, takže po něm asi v DMku kouknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, mléka jsem za poslední dobu také nějaké vyzkoušela a i oblíbila. Co se týká Ziaja kosmetiky, zatím jen velká spokojenost. ☺♥

      Vymazat
  5. Ziaju miluji! Teď měli úžasné slevy, tak mám zásoby :-) Ale tohle mléko mi nějak uniklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v DMku rozšířili sortiment, mají skvělé ceny a moc prima produkty. Odličovač sice rychle mizí, ale je parádní. ☺♥

      Vymazat
    2. Asi před dvěma týdny měla Ziaja na e-shopu padesáti procentní slevu - sice po celý týden, ale jenom hodinku v poledne. Objednala jsem si za dva tisíce... magor. No ale taková sleva! :-)

      Vymazat
    3. Naprosto chápu!!! Chválím, radost a zároveň velmi výhodný nákup!! Je třeba se "pochválit"....☺♥.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...