pondělí 5. února 2018

Sephora jílové masky




AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u nového článku u nové recenze a přiznám se, že toto je pro mě první článek po svátcích a přijde mi to jako nekonečně dlouho, co jsem poslední článek psala. Ale inu jdeme na to. Vyzkoušela jsem dvě relativně novinkové masky od Sephory a podělím se s Vámi o moje dojmy. 



Tata maska je tedy Red Clay Anti-fatigue & energizying: Pokud máte pleť „KO“, řešením je nechat ji několik minut relaxovat pod touto povzbuzující a energizující maskou s červeným jílem, jejíž povzbuzující barva a aktivní látky s tonizačními účinky jí dodají energii a dynamiku. 
Píše Sephora.....inu pory byly po zaschnutí masky na obličeji skutečně vidět, ale že by mě nějak tato maska oslovila nenenen........



Ano má praktické balení, takové v pytlíčku, stojí 170 Kč, pytlíček by měl vystačit až na čtyři použití což si při svojí spotřebě nedokážu představit, ale inu dobrá. Je to jílová maska, která zasychá do sucha a měla by vytahnout nečistoty z pleti. 



Konzistence i vůně je příjemná a barva u obou masek je téměř totožná. 
Tuto červenou bych si již nepořídila. 



Takže jedná se o Pink Clay Unifying & brightening: Sjednocuje a prosvětluje což za sebe mohu říct že ano.  
Tato barevná maska s růžovým jílem plní perfektně svůj účel - sjednocení a rozjasnění a je vhodná pro všechny typy pleti. 






Konzistence je opět stejná, ale tato projasňující maska je za mě mnohem lepší  vidím v ní účinek a také příjemnější pocit na pleti, takže za mě rozhodně ano. 



A nad vším tím focením na mě dávala dozor naše Izí. :-))


Masku nanášejte ve vyšší vrstvě bude lépe působit. Kuk ⭐



A co Vy znáte masky ze Sephory, budu moc ráda když mi dáte vědět. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.









Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...