středa 26. srpna 2015

Slupovací maska s kyselinou salicylovou ...

 

AHOJ, AHOJ,

Vítám Vás u dnešního článku, ve kterém se zaměříme na slupovací masku s kyselinou salicylovou z řady Clearskin Professional Avon.

 
Tuto řadu, která je určena na problematickou pleť mám velmi ráda, pomáhá mi bojovat s černými tečkami, ale tuto masku, opravdu DOPORUČIT NEMOHU.

 
Maska je v objemu pouhých 30ml a obsahuje 0,5% kyseliny salicylové, která obecně pomáhá při tvorbě mazu a akné.

 
Já jsem tuto masku dostala a hned první den jsem ji vyzkoušela.
 
Již nanášení bylo dosti zvláštní.
 
Samotný gel se dost špatně z tubičky dostával, byl velice hustý, až moc koncentrovaný, téměř se mi nepodařilo rovnoměrně hustý gel po pleti rozetřít.

 
Když jsem si nějak gel na pleť nenesla, tak začal nesourodě zasychat, pleť neskutečně vysušoval a stahoval a nejhorší teprve přišlo.....a to bylo sundavání.

 
Slupovací maska se má sloupnout, ale tato prostě od pleti sloupnout nešla, když se mi to podařilo, tak to neskutečně štípalo, bolelo a měla jsem poté dost začervenalou pleť.
 
Masku jsem zkusila celkem 3x a pořád se dostavoval stejný výsledek, takže to nemohla být náhoda.
 
Zkoušela jsem ji z pleti dostat i navlhčeným tamponkem, ale to bylo ještě horší, gel se dost lepil,  rozpatlal se a měla jsme ho všude.
 
Omlouvám se této povedené řadě na akné, ale TATO MASKA ZA MĚ ROZHODNĚ NE.
 
 
 
Máte také tak negativní zkušenost s pleťovou maskou?
 
Přeji pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...