čtvrtek 29. října 2020

#Recenze - Cien BB all in 1 cream

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný leč deštivý čtvrtek,  a vítám Tě u dnešní recenze BB krému značky Cien. 
Kosmetiku Cien jsem začala více používat loni na jaře a stále v tom pokračuji a vyzkoušela jsem a oblíbila si poměrně hodně produktů. Ovšem dekorativní kosmetiku jsem příliš nezkoušela. 


BB krém jsem kdysi zkoušela, příliš mi nevyhovoval, ale to jsme v roce 2011-2013, kdy byl doslova boom tohoto tónujícího krému a byl uveden na náš trh. 

BB krém používá má kamarádka Kriss, vlastně ani make-up jako takový nepoužívá, protože má krásnou, mladou pleť, takže si to může dovolit, má milá ☺♥. 

Takže díky ní jsem si tohoto produktu v Lidlu všimla již v létě, ale zaujal mě až nyní, kdy byl ve slevě a řekla jsem si, že by to za zkoušku stálo. 

Možná, že jsem se rozhodla tento "levný" produkt vyzkoušet je má poslední ne příliš pozitivní zkušenost s make-upe od značky Rimmel a také současný stav, kdy respirátor nosím prakticky neustále. 


Cien BB krém je v papírové krabičce, kde samotná tuba je plastová, celkem i provedením povedená. 

V balení je 50 ml krému, což je o 20 ml více, než je v běžných make-upech. BB krému díky jeho konzistenci je větší spotřeba. 

Běžná cena u nás v Lidlu je 70,- Kč, ale já ho pořídila v akci za krásných až neuvěřitelných 40,- Kč. 


BB krém, čili tónovací krém, který je určen pro všechny typy pleti. Na výběr jsou dvě varianty LIGHT, kterou mám já a potom tmavší tuším, že WARM, ale nejsem si jistá. 

Krém slibuje sjednocení pleti, zakrytí drobných nedokonalostí, obsahuje SPF 15. 
Vyhlazení pleti a redukování vrásek jsem si nevšimla, ale díky slabé krycí schopnosti pleť skutečně sjednotí a lehce projasní! 


Textura je trochu jiná, než jsem zvyklá, přijde mi "našlehaně-hutná", přitom je krémová. Na pleť se nanáší dobře nejlépe houbičkou, štětcem se mi zapracování zdálo příliš zdlouhavé, nebo bych klidně volila i prsty. 

Díky své konzistenci si nejsem jistá, jestli je vhodný pro všechny typy pleti, na mastnou bych se ho bála doporučit, ale na pleť normální, suchou a smíšenou JE URČICE VHODNÝ. 

Mé suché pleti s výskytem vrásek vyhovuje v tom, že projasní, sjednotí a dodá ji "mladistvější" finiš. 
Určitě od něj nečekejte vysoké krytí, s drobnými nedokonalostmi si příliš neporadí, ale zase pleť vypadá velmi přirozeně. 

Na T-zonu doporučuji zafixovat pudrem. 



Na produktu se mi asi nejvíce líbí lehké krytí, které dodá pokožce přirozený a přitom sjednocený vzhled. Navíc na mé pleti působí projasňujícím efektem. Čili na běžné denní, ale ne celodenní líčení je naprosto ideální. 
Krapet zvýrazní strukturu pleti, ale s tím já jsem smířená a setkávám se s tím i u jiných produktů. 


Toto je foto spíše k pobavení, nebo zamyšlení. I při sebelepší manipulaci, opatrnosti při nanášení mám produkt všude okolo "napatlaný", což působí dosti nevzhledně a celkově mi to rozčiluje. Ať dělám, co dělám, vždy mám produkt všude okolo, takže ho neustále otírám kapesníčky. 🙄😇
Máš to také tak, nebo jsem jen já takové nešikovné individuum. 


Tento BB krém mě celkově VELMI MILE PŘEKVAPIL! Používám ho ráda, často, na pleti mi sedí a jsem spokojená s jeho projasňujícím efektem. 

Nečekala bych, že takto "levný", navíc BB krém mi bude dělat TAK VELKOU SLUŽBU. 👍👌

Za sebe ho mohu jen a jen doporučit, takže pokud na něj v Lidlu narazíš, rozhodně neváhej a vyzkoušej ho!


Moc děkuji za přízeň a pozornost tohoto příspěvku, která mě těší a moc si ji vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



8 komentářů:

  1. To si taky úplně pamatuju, když BB krémy začínaly :D Já jsem teda nikdy žádný nevyzkoušela, nejsem úplný fanda si cokoliv dávat na obličej :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já tuším vyzkoušela Nivea, Avon a Garnier..., na to byla velká reklamní kampaň. To si pamatuji...., už jsem slušný pamětník..., njn nemládnu. Díky a krásný večer. ☺

      Vymazat
  2. Já pořád ještě používám jen hydratační krém a případně korektor v tužce. Ale díky za recenzi, občas by se mi už mohl možná tento typ krému hodit. Přece jen doma, kdy jsem neměla vrásky, je už dávno fuč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nevím jestli na naše vrásky, ale je moc fajn na sjednocení pleti a celkově mi make-upy a i tento BB krém moc vyhovují, ale jde o to, jak se v tom budeš sama cítit. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Nejsem moc zastánce těchto BB krémů, často se dělají jen ve dvou odstínech (světlý a tmavý, jak i píšeš v článku) a bohužel mi barevně nikdy nesedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsi vystihla, také jsem vlastně tento výběr odstínů zažila, ale tento mi sedí, nevím jak ten tmavší...., leda vyzkoušet. ☺

      Vymazat
  4. Tak ten vypadá dobře Eriko! Cien někdy umí překvapit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucí, jj BBčko je opravdu moc prima a sedí i mé kamarádce, která má jinou pleť. Lidl je čím dál tím více mým oblíbencem. ☺ Prima den.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...