čtvrtek 28. ledna 2021

#Recenze - Cien - noční krém proti vráskám s Q10

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek a vítám Tě u dnešní recenze, u dnešního článku. Opět tady mám "na paškál" produkt značky Cien, čili kosmetiku ze supermarketu Lidl. Kdo by řekl, že řetězec, který se primárně zaměřuje na potraviny bude mít velmi dobré kosmetické produkty. 

Zrovinka dnes jsem si opět jeden produkt random pořídila. Vzala jsem si ze stejné řady Q10 určena proti vráskám hydratační pleťovou masku v sáčku, kterou mám již opakovaně a moc mi vyhovuje. 




Tento hydratační noční krém Q10 jsem si pořídila cíleně, jelikož jsem ho jednak chtěla vyzkoušet, potřebovala jsem hutnější a výživnější krém na toto chladné - zimní období, ale také protože mi jeho denní verze vyhovovala. 

Musím konstatovat hned na začátek, že noční verze mi vyhovuje mnohem více, jsem s ní velmi spokojená a mé pleti dělá dobře. 


Krém je velmi cenově dostupný, ve skleněném balení, což bych vyzdvihla a moc chválím je klasických 50 ml produktu. 

Krém obsahuje kyselinu hyaluronovou, která napomáhá přirozené obnově pružnosti pleti, kterou ztrácí. 


Krém je hutnější, trochu bych řekla i mastnější, ale dobře se vsakuje a pleť zanechá jemnou, hebkou a vyživenou. Jediné, co bych u podobných produktů na pleť klidně postrádala je parfemace. Ne že by mi vyloženě vadila či dráždila pokožku, k pleti je krém jemný, ale prostě na tak intimní partie, jako je můj obličej nepotřebuji další parfémované složky. 


Krém je hutnější konzistence s lehkou olejovou složkou - zdá se mi. Na pleti dobře sedí, hydratuje ji a vyživí. Dobře poslouží i jako běžný podklad - péče pod makeu-up a pro extra intenzivnější hydrataci a péči jsem si ho lokálně na noc navrstvila, abych "zachránila" suchá místa se sklonem k šupinkám. 


Za mne je to tedy OPRAVDU MOC FAJN PRODUKT, který je dostupný, krásně hydratační. Jeho další plus je skleněný obal. Ideální pro toto zimní období, které naši pokožku více zkouší a namáhá. 


A jaké produkty značky Cien máš ráda Ty? Které jsou Tvé oblíbené?

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku, kterého si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 




8 komentářů:

  1. Já od této značky ještě nic neměla, ale krém vypadá příjemně. Momentálně na noc používám krém od Yves Rocher a ten je taky parádní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě doporučuji vyzkoušet, navíc na Slovensku máte super čistící masky, které u nás nejsou. 👍

      Vymazat
  2. Já nějakou Cien kosmetiku občas koupím - měla jsem taky denní krém s Q10, se kterým jsem byla spokojená. Na chatě mám jejich roll-on a už jsem párkrát měla krémy na ruce. A kdysi skvělý odličovač očí, ale ten zmizel a mají jen dvoufázový a mně bohužel nějak začala vadit ta olejová složka.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak dvoufázový odličovák znám a je moc prima, ale ten jednosložkový si tedy vůbec nevybavuji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já mám ráda z Lidlu jejich vatové tamponky a vlhčené ubrousky. Teď jsem dodělala jeden kondicionér Cien a byla jsem s ním celkem dost nespokojená, ten tedy doporučit nemohu. Noční krém vypadá ale zajímavě, mohla bych ho někdy zkusit:-) Díky za tip! Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, krásný víkend přeji. ☺ Jj tampónky jsou super, ty taky kupuji. Momentálně jsem zaznamenala ve slevě tělové krémy, taky fajn. ♥

      Vymazat
  4. Skvelá recenzia. Veľmi dlho pozerám po týchto krémoch v Lídli, ale nikdy som ich neskúsila. Asi sa po nejakom pozriem. Ale ešte by som ti odporučila vyskúšať ich masky na tvár, ale také ako keby dvojfázové. Tie sú podľa mňa veľmi dobré v pomere cena a kvalita.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc. Právě masky si kupuji, jsou to ty praktické v sáčcích, ale zde mají "jen" hydratační, čistící či okurkovou, ale 2fázové v ČR nejsou. Právě od AĎky jsem měla možnost vyzkoušet růžovo/zelenou čistící a byla skvělá, úžasná..., bude recenze. Asi jen jsou k dostání na Slovensku, nechápu. ☺☺☺ Prima zbytek víkendu přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...