čtvrtek 20. října 2016

Dva překvapivé produkty.....


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým je dvojitá recenze.

Tyto oba dva produkty jsem již jednou měla a ráda jsem si je pořídila podruhé, abych mohla s odstupem času porovnat.


Tento deodorant Rexona Maximum Protection určený pro muže jsem původně pořídila na léto pro svého muže, ale nějak se k němu neměl, tak jsem ho cca v polovině září začala používat já a používala jsem ho asi nesprávně, prostě jsem si ho nanesla ráno.

Krém krásně voní, krásně svěže a musím říci, že nyní jsem s produktem byla velice spokojená. Minule jsem z něj měla takové rozčarované pocity.


Deodorant se krásně vsákne do pokožky a zajistí, že se za celý den nepotíte a nejste ani potem cítit.
Deodorant obsahuje hliníkové sole, což asi někomu bude vadit, ale já si na to příliš nehraju.

Dá se pořídit v každé drogérii, ale já ho většinou kupuji, když je nějaká ta akce.

Můj muž ho nyní také používá a když jsem se ho ptala na jeho názor, tak říkal, že je dobrý.
Jediné, co není tak praktické je zabarvení, občas se stalo, že jsem ho měla na triku, když jsem se oblékala, tak mi uvízl na oblečení, ale i toto se dá naučit a vychytat.


Cien odličovací ubrousky na make-up jsem také již měla a byla jsem s nimi velice spokojená.

Ubrousky jsou určené na citlivou pokožku. Jsou příjemně vlhké, dobře si poradí s make-upem, ale na odličování očního make-upu příliš nejsou, alespoň mě příliš nevyhovují.


Řasenku i stíny či linku odlíčí, ale dá to docela zabrat. Musíte oko doslova drhnout, což mě nepřijde komfortní, stejnak mi přijde, že bych si oči potřebovala něčím doodlíčit.

Ubrousky seženete v každé prodejně Lidlu a jsem velice cenově dostupné.

Neštípou v očích, nedráždí pokožku, ale s tím očním make-upem si příliš neporadí. Přijde mi, že když jsem je měla minule, tak byly nějaké lepší. Prostě lépe odličovaly.


Takže si dovolím malé moje shrnutí: DEODORANT BYCH SI POŘÍDILA JISTĚ A RÁDA ZNOVU A ODLIČOVACÍ UBROUSKY TO BYCH ASI ZVAŽOVALA, ALE ASI BYCH RADĚJI VYZKOUŠELA JINÉ.


A co Vy nejčastěji používáte na odlíčení??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...