sobota 5. listopadu 2016

Tropical Fantasy


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kde se podíváme na zoubek odličovacím ubrouskům z limitované edice Balea TROPICAL FANTASY.


Proč jsem si tyto ubrousky vlastně pořídila, měla jsem Balea odličovací ubrousky cca 2x, ale nikdy né limitovanou letní edici. Navíc mě docela dost nalákal samotný krásně růžový boxík, který mi jde, ale špatně zavírat a hůř se mi s ním manipuluje.


Ale boxík je moc pěkné a své místečko si v koupelně našel


Setík obsahoval již zmíněný plastový boxík a dvě balení odličovacích ubrousků s velice pěkným balením.


Ubrousky jsou akorát tak vlhčené, možná, že bych snesla i vyšší vlhkost, ale příjemně odlíčí i výraznější líčení, nedráždí pleť, krásně odlíčí stíny vč. řasenky.


Na celý make-up používám cca 2-3 ks, ale spíš 2ks ubrousků, abych měla pocit, že pleť je řádně vyčištěná a všechen make-up a líčidla jsou dole.


Balení je klasické, tyto folie mají sice tendenci se odlupovat, ale tato mi dobře drží a navíc praktický boxík zajistí to, že ubrousky nevyschnou.


Jedná se tedy o hydratační ubrousky Tropica Fantasy a balení obsahuje 25ks.
Co se mi na ubrouskách hodně líbí je jejich příjemná a jemná textura, na obličeji jsou velice příjemné, nedráždí pokožku, neštípou v očích a jsou příjemně lehce pigmentované.
No za mě musím říci, že spokojenost.


A co Vy, čím se odličujete Vy??
Dáváte přednost klasické micelárce, nebo rády používáte právě zmiňované odličovací ubrousky, podle mě jsou ideální na cestování.


Pakliže bude mít Balea další limitku, tak si odličovací ubrousky rozhodně pořídím znovu.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...