středa 1. února 2017

Péče na barvené vlasy


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze, která bude opět zaměřená na péči o vlasy, jak víte tak mám nyní vlasy delší a mám v nich tmavé a světlé melírky, ale spíše ty tmavé, které jsou dělané barvou, tak proto jsem si pořídila toto duo na barvené vlasy.


Vlasové produkty od značky Avon mám léty ozkoušené a mám je ráda, byla dlouhá doba, kdy jsem nepoužívala jiné šampony.
Toto duo jsem kupovala v akci a bylo velice výhodné. Sada obsahovala ještě masku na vlasy, kterou si ovšem nechávám k jinému šamponu.


Inu tento oživující šampon pro barvené vlasy má dobrou konzistenci, krásně voní, skvěle pění, parádně myje a zanechá vlasy plné vláhy a pocit ošetřených a odlehčených vlasů.


Balení obsahuje klasicky 250ml a stačí použít malinkato produktu, takže Vám vydrží dlouho, nyní je toto duo ideální pro moje barvené vlasy, ale nebojte budu zase zesvětlovat, minimálně na jaro, již jsem to konzultovala s mojí kamarádkou a nejlepší kadeřnicí Gábinkou.


Oživující kondicioner pro barvené vlasy také obsahuje 250 ml produktu a je velice jemný, krásně krémový a dobře vlasy vyhladí, zjemní a po umytí jsou krásně rozčesat, navíc zanechá vlásky pěkně jemné a lesklé.


Svoje vlasy si my ji pravidelně 3x v týdnu a to v úterý, ve čtvrtek a završím to nedělí. Vlasy mám dost odrostlé od kořínků, takže se mi přirozeně více mastí, někdy to stihnu jen 2x v týdnu, ale snažím se být pečlivá a vlásky mýt vždy pravidelně.


Konzistence šamponu je prima taková klasická a krémovější kondicioner.
Na rozčesávání vlásků po mytí používám tento kadeřnický profi hřeben, který mi velice vyhovuje a svojí kadeřnici za něj velice děkuji.


Prostě a jednoduše závěrem, s tímto duem jsem momentálně velice spokojená a mohu Vám ho prostě doporučit.

A co nyní používáte Vy??
Budu moc ráda za Vaše tipy a ozkoušené produkty.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...