neděle 29. října 2017

Dvě recenze v jednom



AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní dvojí recenze produktů, které právě používám a tak trochu i testuji. Inu jdeme na to. 



Tento hydratační gelový přípravek na holení je pro mě zcela novinkový, standardně používám pěny nebo gely, ale tento gel zůstane gelem a nijak nepění, což mi přijde horší. 



Měl by hydratovat, ale nemůžu říci, že to nedělá, pokožku nijak nedráždí, ale přijde mi, že klasické žiletkové oholení daných partyjích není tak dokonalé, jako při použití pěny. Nevím, jsem spíš rozpačitá z tohoto produktu, ale rozhodně ho dopotřebuji. 







Má klasické balení a dá se v akci pořídit za dobrou cenu, když vystihnete daný katalog Avonu. 

Má gelové složení, které jak jsem zmiňovala nepění, což mi přijde horší pro holicí efekt, nijak extra nevoní, nepálí, není nepříjemný, ale že bych s ním byla bůhvíjak spokojená tak to rozhodně ne. Spíš už bych si ho nepořídila. 







Hydratační denní krém Seba Med jsem vyhrála v soutěži již před časem a nyní ho začínám testovat a jsem s ním zatím velice spokojená. 



Používám ho převážně na noc a den a hydratuje velice dobře. Příjemně tak jemně až lékárensky voní a je příjemné konzistence, která je taková lehká a dobře se vstřebává a dobře hydratuje. 



Jak jsem říkala, testuji ho již cca dva týdny a vůbec neubývá, což je super, jen nevím kolik se pohybuje cenově toto 50 ml balení. 



Jedná se tedy o hydratační denní krém s vitamínem E, který by měl posilovat a vyživovat pokožku a dodat jí vláhu, jas a pružnost. 






Konzistence je napůl krémová až gelová, ale velice lehoučká, ale rozhodně tomu nedodá co do hydratace a vyživení pokožky. 



Seba Med nabízí celou škálu pečující kosmetiky, ještě mě čekají dva výrobky, a to antiperspirant a mycí pěna, na kterou se maximálně těším. 



Jinak tento krém mohu vřele doporučit, protože mi vyhovuje a dostatečně mi zaručí hydrataci mé pokožky. 



No jeden výrobek spíš nedoporučím, za to ten druhý všemi deseti ano. 


A co nyní používáte Vy za přípravky??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...