pondělí 12. března 2018

Douglas regenerační pleťová maska 50 ml


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze, dnes se podíváme na zoubek pleťové masce z parfumerie Douglas a jejich řady naturals. Jedná se tedy o regenerační masku s organickým arganovým olejem a je Bio a veganská. 



Tuto masku jsem kupovala v parfumerii Douglas loni na podzim, když mi docházely masky, nebo já ten pocit měla, ale řada na ní přišla až nyní. Balení obsahuje nebo spíš tubička obsahuje jen 50 ml produktu, která mě vyšla na cca 200 - 300 Kč. 

Obsahuje pouze přírodní složky, které by měly efektivně zlepšit hydrataci pleti, pomáhá zlepšit pokožku  a regeneruje její buňky, to uvádějí na zadní straně tubičky. 



Balení je to praktické, pěkné, ale více jsem se o této masce nedozvěděla, ale paní prodavačka mi jí doporučovala, jako super hydratační produkt. 

Voní příjemně, velice jemně a tak čistě. 

Maska se pěkně nanáší, dobře se vstřebává, asi by se dala nechat působit i přes celou noc, ale to já nedělám, klasicky ji smývám. 



Maska je to příjemná, ale ta ze Sephory mě oslovila mnohem více buď ta gelová modrá a nebo noční růžová. Ale tato maska rozhodně stojí za povšimnutí, protože co jsem zkoušela pečující kosmetiku značky Douglas, tak jsem vždy byla příjemně překvapena a spokojená, jen mi přijde, že za 50 ml je trochu vyšší pořizovací cena, ale už si vážně nepamatuji kolik maska stála, za to se Vám omlouvám a také jsem jí nenašla na jejich e-shopu. 



Myslím si, že hydratační a regenerační masky a olejíčky jsou na zimu jako dělané. 

Také takové produkty používáte??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...