pátek 30. března 2018

Nákupy od Janičky, DM Balea, Sephora - Benefit a výhra v soutěži



AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešních takových dalo by se říci miš maš nákupů, je tady taková všeho chuť. Inu jdeme na to. 😉



Od Janičky - mé sledovatelky, jistě už víte jsem si objednala tuto toaletní vodu od Yves Rocher a voní sladce, květinově a přitom docela dost výrazně, ale budu jí mít asi jako dárek. Předem jsem si jí v obchodě očichala, abych věděla, co kupuji. 



Jako dárek jsem dostala tento citronový balzámek na rty od značky Balmi a vím, že jsou vychvalované, tak se na něj moc těším. 



Na YTB kanále Simka Style jsem vyhrála těchto pět vonných vosků od kouzelné víly. 



Vosky voní krásně a mají i krásné obaly, více na odkazu výše. 



Ani já jsem neodolala a musela si pořídit tuto limitovanou edici plátýnkových masek na obličej. Jednu jsem podarovala kamarádce a tu s pandou jsem si nechala. 



A jelikož v období okolo svátku sv. Valentýna byla v Sephoře 15ti % sleva na dekorativní kosmetiku, tak jsem šla na jistotu. 


Domů jsem si odnesla tento skvostný balíček, ale původně jsem šla pouze pro tvářenku Benefit Rockateur, kterou ovšem neměli v plném balení a tak mi slečna nabídla tento setík za nemlich stejnou cenu. No neváhala jsem a sahla jsem hned po ní. 



Nejenom, že balíček je nádherně zabalený, ale má v sobě také krásnou zlatou taštičku a čtyři prima produkty. 



Na balení a vzhledu si dali skutečně záležet, za balení jsem dala se slevou 927 Kč a plná cena je 1090 Kč. 



Uvnitř vše pečlivě zabaleno vč. příbalového letáčku. 



No a tady jsou čtyři krasavci, co byly uvnitř. 💗



Setík obsahoval miniaturu řasenky, zmíněné tvářenky, jejich nové rtěnky alá konturka a krémový rozjasňovač, vše jsem ozkoušela a se vším jsem nadmíru spokojená. 



Tak to byly moje miš maš nákupy a výhra v jednom. 

A co jste si za poslední dobu pořídili Vy?




Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...