pondělí 2. dubna 2018

Moje momentální mazadla


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešní recenze. Jak jistě víte, tak díky své kamarádce letušce mám docela dost dobře dostupné produkty od Victorias Secret. Dnes Vám představím moje současné dvě tělové mléka, kterými se mažu a jsem s nimi velice spokojená. 



Tělové mléka této značky mám velice ráda nejen pro jejich úchvatnou vůni, ale také skvělé vlastnosti, co se týká hydratace pokožky. Již jsem nějaké mazadla měla a nyní se "patlám" po každé koupeli nebo sprše těmito dvěmi. Jsou to ty menší o objemu 75 ml a neptejte se mě na cenu, já je mám vždy za zlomek. 💋





Tento tělový krém je s kokosovou takovou sladší vůní a je naprosto nádherný, jednak že skvěle voní, parádně pleť zhydratuje, dobře se nanáší a skvěle se vsakuje. 



Fialkový Love Spell jsem již měla v podobě tělového spreje a voní moc příjemně, navíc ta přidaná hodnota té skvělé hydratace. 



Dávkování klasické a konzistence je taková příjemně hutnější a na zimu značka ideál, ale i pro letní období tato kosmetika je značka ideál. 





Jak vidíte, tak krémíky postupně dodělávám, ale nebojte od kamarádky jsem zásobená a mám dvě do zásoby. 





Jsem moc ráda, že mám takovou možnost vyzkoušet jinak celkem nedostupnou kosmetiku. Je příjemná, kvalitní, voňavá a jsem s ní moc spokojená, takže za mě Vám ji mohu jen doporučit, pakliže budete mít možnost si něco od Victorias Secret pořídit rozhodně jděte do toho. 



A čím svoji pokožku nyní hydratujete a mažete Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...