úterý 24. dubna 2018

Nákupy v akci




AHOJ,AHOJ,

Já Vás moc dnes vítám u dnešního článku u dnešních výhodných nákupech. No a nebyly by to snad ani nákupy, kdybych Vám tady něco neukázala od Janičky, která mě pravidelně a hlavně kvalitně zásobuje. Inu jdeme na to. 



Od Janičky jsem si vzala nyní hned tři produkty a to Glam Glow masku v té bílé variantě,houbičku na make-up a jako dárek jsem dostala tyto skvělé ponožtičky, které jistě v létě a moc ráda unosím. 


A jako dalšímu kousku jsem od Janičky neodolala a tou je tato krásná Mac rtěnka, na rtech vypadá parádně, dobře se nosí a docela i vydrží. Takže ještě jednou Jani moc díky. 




No a jelikož mi od Sephory přišla nabídka naa 20% slevu značky Estée Lauder, tak jsem neváhala a naklusala jsem ve zmíněný den do OC NS a šla za jedním a to make-pem.





Když jste měli nákup nad 1400 Kč dostali jste i tuto skvělou taštičku se čtyřmi ikonickými miniaturkami. 



Make-up který já mám velice ráda a má ho rádo spousta lidí je jediný a ikonicky  Double Wear. 



Já ho mám v odstínu 2 a moc mi sedí, na pleti krásně vydrží, nedělají se mi žádné fleky, či neoxiduje. Za mě make-up top top. 💘



A abych dostala tu zmíněnou taštičku s miniaturkami, tak jsem si musela ještě něco pořídit a rozhodla jsem se, že opět vyzkouším jejich řasenky a vzala jsem si tuto na objem. 



Celý nákup mě vyšel cca na 1800 Kč a toho rozhodně nelituji, páč ty dárečky jsou parádní. 



V taštičce se skrývaly tyto super produkty, čili dvoufázový odličovač očního okolí, pak zmiňovaný make-up jen v tmavším odstínu, který jsem s radostí podarovala kamarádce, která říkala, že ho ráda otestuje, potom hydratační krém - do kterého vkládám velké naděje a potom rtěnka, ze které mám asi nejmenší radost, ale to je jedno, dárečky jedna báseň. 



A co Vy také se necháváte zlákat různými akcemi a tak??



Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...