středa 16. května 2018

Moje momentální péče o pleť


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článečku u dnešního updatu mojí péče o pleť. Inu nebudu to dlouze okecávat a vrhneme se na to. 



Já na odličování používám nejraději přípravky přímo k tomu určené a na čištění pleti také, tuto růžovou Biodermu jsem si oblíbila již na první vyzkoušení a používám jí již řadu let, krásně mi odlíčí make-up a poradí si i s líčením očí, je jemná, příjemná, na pleti nedráždí a kupuju si ji vždy když je akce 1+1 zdarma na balení 500 ml, to se prostě vyplatí. 



Na pleť také moc ráda používám pleťový peeling, nyní mám tento olivový od značky Ziaja a je velice příjemný, má jemné abrazivní částečky, které pleť dokonale vyčistí a zbaví jí nečistot, rozhodně jsem s tímto produktem spokojená. 



Snažím se pleťové masky používat pravidelně, jen co to jde. Tato černá - navrch bílá pleťová maska značky Glam Glow mi vyhovuje, pěkně pleť vyčistí a stahne pory. Já mám opět období, kdy se mi mastí T zona, jinak mám pleť spíše normální, tak na toto teplejší období je tato maska ideální. 



No a když pleť vyčistím, tak se jí snažím hydratovat pomocí nějaké té masky, nyní mám tyto pytlíčkové od Balea, jedna je již v polovině a je to tropická s ananasem a kokosovou vodou a pak druhá, která čeká na otestování s mangem, obě mi přijdou docela stejné. Jsou příjemné na pleti a mám takový pocit hydratace, jako že jsem pro svou pleť něco udělala. 



Dále nanáším péči a to v podobě Loccitane séra s pivoňkou, které je naprosto báječné a nyní mi dostačuje samotné bez krému. Krásně voní a je pěkně pleť vyživí a vypne. 



Co by to bylo za hydrataci, kdybych si nenamazala zbytek pokožky, ano já se po každém koupání nebo sprchování mažu tělovými krémy, emulzemi či másly a nyní mám toto super povedené a super voňavé od Victorias Secret. Pokožku krásně vyživí, dobře se nanáší, skvěle voní a parádně hydratuje. 




Tak to je moje momentální péče o pleť, samozřejmě používám více produktů, ale to by byl článek dlouhý, jako týden. 

A jakými produkty o svou pleť a pokožku pečujete Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...