úterý 1. září 2015

Ekzém - noční konopná mast

 
 

AHOJ, AHOJ,

 
 Vítám Vás u dnešního článku, který bude spíše takový lékárenský.
 
Nedávno se mi udělal atopický ekzém na prstech u ruky.
 
Mazala jsem to vším možným, mastičky od lékařů, různé babské rady nepomohly, ale tato mast ano.
 
Dostala jsem ji od své báječné maminky. Koupila ji v lékárně.

 
Jedná se tedy o NOČNÍ KONOPNOU MAST značky  CUTIS HELP.
 
CutisHelp POMOC KŮŽI CutisHelp představuje českou značku kosmetických přípravků nové generace, která se zaměřuje především na péči při kožních problémech a onemocněních a která jako jediná obsahuje speciální nechemickou patentově chráněnou metodou získávaný olej ze semen technického konopí vysoké farmaceutické čistoty s unikátními vlastnostmi při tišení kožních zánětů a hluboké regeneraci kůže. Složení výrobků je nadstandardně dobře tolerováno i nejcitlivější a funkčně narušenou pokožkou a je k ní zároveň maximálně šetrné, neobsahuje žádné návykové ani halucinogenní látky. Cílem péče je úleva od nepříjemných kožních obtíží a zlepšení kvality života zejména u chronických ekzematiků.

 
AKTIVNÍ SLOŽKA: Klíčovou složkou přípravků je přírodní olej s vynikajícími protizánětlivými, regeneračními, výživovými a antibakteriálními vlastnostmi. Koncentrace oleje v přípravku je na základě lékařských zkušeností optimalizovaná pro ideální a příjemný průběh zklidňujícího a regeneračního procesu.

 
DOPORUČENÁ APLIKACE PŘI: atopickém ekzému, kontaktní dermatitidě, solární dermatitidě, numulárním ekzému, kopřivce nebo projevech kožní alergie, silně vysušené a podrážděné kůži



 
CHARAKTERISTIKA: Vysoce účinný přípravek pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech ekzému a alergického podráždění pokožku intenzivně zvláčňuje, ulevuje od nepříjemného napětí, napomáhá k rychlému odstranění povrchových prasklin a dodává buňkám především v zárodečné vrstvě kůže potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí. Vytváří na povrchu kůže ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody (zachovává hydrataci), a podporuje obnovu přirozené ochranné kožní bariéry. Mast postupně zlepšuje celkový stav pokožky a posiluje její odolnosti vůči vnějším dráždivým/iritativním vlivům. Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy chronických ekzematických onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v bezproblémovém stádiu. Mast je určena především pro ošetření na noc; při zhoršených stavech doporučujeme její aplikaci i přes den. Bez omezení je určena k použití i pro malé děti, těhotné a kojící ženy.

 
Balení obsahuje 50ml a mojí maminku stálo 166Kč, ale na jejich e-shopu seženete 100ml za 217Kč.

 
Konzistenci má trochu jako vazelína. Krásně se roztírá, dobře zapracovává a i vstřebává.
Pokožku nemáte mastnou, lepivou, ale příjemně hydratovanou.
Je bez parfemace, jelikož je na přírodní bázi.

 
Prostě a jednoduše, po týdenním nanášení vždy na noc či občas večer se mi ekzém téměř zcela ztratil.
 
Je to prostě průkopník, alespoň u mě v boji proti ekzému.
 
 

Ekzém před používáním
 


 
Červená místa zasažená ekzémem dosti svědí.

 

 



Máte také občas kožní potíže?? Vyrážky, pupínky, zarudlá místa??
 
 
Snad jsem Vám dala tip na prima produkt.
 
Přeji krásný den.
 
papa E.

1 komentář:

  1. Jé, tak to je úžasné. Já jsem si také nedávno pořizovala novou konopnou mast. Sice to nebyla taková ta klasická čistá konopná mast, ale mast z látky CBD, která je právě obsažená v konopí :) Kdyby tě zajímalo i něco víc v tomto "oboru" mrkni na produkty stránky cibdol , ale nikoho nenutím :)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...