sobota 26. září 2015

Sopečná kosmetika :.))

 

AHOJ, AHOJ,

 
 
 Vítám Vás u dnešního článku, který bud o novinkách od Avonu z mé oblíbené řady Planet Spa.

 
Jedná se tedy o trio, které jsem si výhodně pořídila v Netto nabídce a jde o kosmetiku ze sopečnými minerály a pramenitou vodou.

 
Tyto velká tělová másla mám velice ráda, krásně voní, báječně hydratují a dlouho po nich tělo vydrží vláčné a hebké.

 
Máslo obsahuje 200ml produktu.



 
Tato pleťová maska je docela malinká obsahuje pouze 50ml a jedná se o hřejivou masku na pleť se sopečnými minerály a s pramenitou vodou. Moc se těším až ji ozkuším.

 
No a posledním produktem je maska na celé tělo. Přijde mi, že tato řada nahradila již neprodejnou řadu z bahnem z černého moře, která byla naprosto ale naprosto úchvatná.

 
Jak jsme již psala řadu Planet spa mám moc ráda, má super kvalitní produkty, které si kupuji stále dokola zvláště pak tělová másla a masky na obličej.
 
Znáte řadu Avon Planet spa? Máte s ní nějaké zkušenosti?
 
Budu ráda za Vaše poznatky a i tipy.
 
 
Přeji krásný a pohodový den.
 
papa E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...