úterý 22. září 2015

Stojí za to??? Balea suchý šampon...

 
 

AHOJ, AHOJ,

 
 Vítám Vás u nového článku, který bude takovou malou recenzí na SUCHÝ ŠAMPON BALEA.

 
 Řekla jsem si, že také vyzkouším nějaký suchý šampon a narazila jsem v drogerce na tento a říkala si, že ho vyzkouším a že něj nechci dávat příliš mnoho peněz. Vyšel mě cca na 60Kč.

 
Měl by to být klasický suchý šampon, který nezatěžuje vlasy, dodá jim objem, zbaví je mastnoty bez toho, aby se musely mýt.



Aplikátor má klasický, jako třeba lak na vlasy.
 

 
Bohužel na mě příliš mnoho a silně stříká a tak zanechává v vlasech bílé stopy, které se nedají téměř rozčesat. Možná že by byl dobrý pro blondýny nebo špinavé plavovlásky, ale na mé tmavší vlasy není příliš vhodný.

 
Použila jsem ho cca 5x a ani jednou jsem s ním nebyla spokojená. Příliš mi nanese produktu do vlasů, celé mi zabarví, barva nejde téměř vyčesat a přijde mi, že vlasy mastnoty téměř nezbaví a navíc je tak nepříjemně obalí.
 
Omlouvám se tímto Balea, kterou mám tak ráda, ale za mě tento SUCHÝ ŠAMPON NE.
 
 
 
Znáte tento šampon? Jaké s ním máte zkušenosti?
Nebo naopak můžete mi nějaký dobrý doporučit?
 
Předem děkuji.
 
Krásný den Vám přeji.
 
EU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...