sobota 23. ledna 2016

Povánoční slevy

 

AHOJ, AHOJ,

 
 moji milí vítám Vás u dnešního článku, který bude o mých povánočních nákupech.
Ano využila jsem slev, jako to dělá dost lidiček.
Co Vy, také jsem nakupovali ve slevách??

 
V Teta drogérii jsem ulovila prý tento novinkový šampon od značky Schwarzkopf z řady Schauma.

 
Jedná se o šampon pro lesk, který já na svých vlasech postrádám, tak snad mi ho tento šampon dodá.

 
Tento šampon by měl dodat lesku díky tekutým mikro-krystalům, inu uvidíme, jaký bude. 

 
Vzhledem k tomu že mě trápí vyrážka na obličeji, tak jsem si říkala, že bych si mohla právě tento tradiční  Norkový hydratační krém pořídit.
Inu uvidíme jaký bude.
 
 

 
Polomastný pleťový krém s obsahem norkového oleje. Je určen k denní péči pro všechny typy pleti, k její ochraně i ošetření a k prevenci ochablé pleti a tvorbě vrásek. Svým složením, zvláště obsahem norkového oleje, pleť dokonale zvláční a chrání. Je přizpůsoben použití i za různých vnějších podmínek.

 
Balení obsahuje 35g a vyšel mě na 80Kč.

 
Ano ano využila jsem povánočních slev a pořídila si také něco voňavého.
Lady Gaga Fame.
 
Tento parfém mám ze stránky Parfums, kde mě 100ml vyšlo na krásných 430Kč.
 
 
Lady Gaga prezentuje svoji první vůni, na jejímž vzniku se sama podílela ve spolupráci s předními tvůrci parfémů. Její prvotina dostala název Fame a na trh byla vpuštěna v září 2012. Sama Lady Gaga o své vůni řekla: „Voní jako gumoví medvídci!“ Ve skutečnosti se jedná o sladší orientální vůni, ve které dominuje ovoce, květiny a byliny. Gaga se snažila vytvořit parfém, který by plně odpovídal jejímu životnímu postoji a duchu, v jakém se prezentuje veřejnosti. Její vůně tedy měla být temná jako noc, přitažlivá jako svůdný tanec a okázalá jako ona sama.
 
Fame poutá pozornost nejen svou originální vůní, ale také svým vzhledem. Flakón nápadně připomíná černý elixír, po jehož vypití se stanete temnou, smyslnou a zajímavou divou. Zlaté aplikace dodávají flakónu na přitažlivosti a vypovídají o smyslu pro detail a moderním stylu. Hlavním cílem zpěvačky Lady Gaga je šokovat. Za tímto účelem vznikl také parfém Fame. Nejedná se však o šok v negativním slova smyslu, Fame je spíše extravagantní a zajímavý. Jistě bude slušet výrazným osobnostem, jako je sama Lady Gaga.
 
Poměrně nesourodé spojení různých ingrediencí dalo vzniknout poměrně syté, lehce nasládlé vůni, kterou unosíte především v chladnějším podzimním počasí nebo navečer. Gaga a tvůrčí tým také při tvorbě Fame nepoužili klasickou pyramidovou strukturu vůně. Využil totiž novinku při tvorbě parfémů, tzv. „push-pull technology“, která mixuje všechny ingredience společně. První tóny Fame patří vzácnému šafránu, jehož exotické aroma se mísí s orchidejí a kadidlem. Později je možno cítit sladké tóny medu ve spojení s meruňkou, balladonou a jasmínem. Parfemovaná voda Fame má mimořádnou výdrž.
 

 
Balení je velice specifické a takové vyzývavé, ostatně, jako je sama zpěvačka.
Krásný skleněný flakonek s tmavou tekutinou mě vždy fascinoval. 

 
Musím říci, že jsem po tomto parfému docela prahla a nyní je můj. Hurá hurá :-))

 
Tak to byly mé nákupy, co na ně říkáte?
Líbí se Vám ?
Máte zkušenost s některými produkty?
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...