úterý 12. července 2016

Nedělní nákupíčky :-))


AHOJ, AHOJ,


moc Vás vítám u dnešního článku, který bude tak trochu nákupový.

Jelikož jsem opět dostala kupónek od kosmetické značky Yves Rocher, tak jsem ho "musela" využít, no chápejte, kdo by nechal výhodný kupónek jen tak ležet ladem. 


Při koupi jednoho či dvou výrobků, na které jsem měla 40% slevu, jsem dostala tuto super letní slevovou knížku, a hlavně i  tuto parádní plážovou tašku.


Jelikož jedeme v září k moři, tak se nám jistě bude hodit. Sice svoji pruhovanou modrobílou plážovou tašku mám, ale tato se mi velice líbí a přijde mi i praktická.


Jako produkt jsem si nyní vybrala jejich novinku, a tou je micelární voda na čištění pleti. Mají pro citlivou pokožku, tuto zelenkavou pro mastnější pokožku (kterou já v létě mívám) a pro suchou pokožku. Micelární voda stojí standardně 199Kč - u mě mínus 40% což je super cena. Navíc má i velice praktický aplikátorek.


Paní u pokladny mi řekla, že si mám pořídit nějaký produkt v hodnotě cca 17Kč a dostanu navíc 5 věrnostních razítek, tak jsem si vzala tento jahodový balzámek, který je podle mě naprosto super.
Měla jsem malinový, ten maličko zabarvoval, tento s jahůdkou bude asi taky a nyní mám v práci na stole balzámek s vůní kokosu, a ten je super.


No a jelikož se kamarádce narodila krásná holčička Justýnka, tak jsem jí běžela pořídit nějaký praktický dáreček. Jelikož vím, že hadříků atd. má přehršle, rozhodla jsem se, že jí koupím praktické dárečky.


U nás v OC Nový Smíchov je prodejna Chicco, kam jsem tam vtrhla a dárečky vybrala.


Musím tedy říci, že dětské zboží není vůbec levné.
Myslím si, že lahvička je jednak velice praktická, pěkná a jistě ji kamarádka Verča využije.

Plastová mistička je růžovo bílá a ideální pro malé batole.



Ještě jsem k tomu přibrala i praktický větší talířek.


Příbor je samozřejmě součástí.

Celý dětský set vyšel na 717Kč. No ano je to docela dost za trochu plastu, ale jsou to kvalitní výrobky a jistě udělají radost.


No a jsme u konce.

Toto jsem nakoupila jednu krásnou neděli.

A co Vy jste si naposledy pořídili? Také využíváte slevové kupónky??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...