úterý 23. srpna 2016

Depilační krém :-))


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, kterým bude taková moje mini recenze na DEPILAČNÍ KRÉM NA OBLIČEJ OD ZNAČKY AVON.

Tento krém jsem si pořídila na doporučení mojí báječné maminky. Krém jsem i u ní vyzkoušela a moc se mi zalíbil.

Jelikož jsem loni na dovolené v Egyptě podstoupila epilaci chloupků obličeje, tak se mi najednou více zachlupacuje, a řekla jsem si proto, že by bylo dobré a na čase udělat něco s mým krnírem.
Sice ho mám světlý, ale je vidět a je mi to mně samotné nepříjemné.



Jedná se tedy o takovou malinkatou tubičku z řady SKIN SO SOFT, balení obsahuje 15ml produktu a jedná se o takový příjemný krémík.


Má praktický aplikátorek a příjemnou krémovou konzistenci.


Krémík si nanesete na oblast, kterou chcete depilovat, u mě je to oblast pod nosem, a necháte pár minutek působit, cca max 3-5 minutek.


Poté se krémík setře buď navlhčenou žínkou nebo vlhčeným kapesníčkem či obyčejným kapesníčkem a chloupky jsou pryč.
Nedokážu Vám říci, jak to funguje, ale asi se nějak spálí, nebo odumřou, ale prostě zmizí a pokožka je příjemně hladká a příjemná.


Tady jsem se Vám snažila naznačit, kam já krémík nanáším.

Co je dost zvláštní na tomto podle mého názoru super krémíku, je jeho velice specifická vůně. Voní jako trvalá, což mě voní, ale spoustě z Vás by to vonět nemuselo.


Jinak krémík se dá sehnat v akci za super levnou cenu do 100Kč určitě.
No za mě je to super produkt, bez kterého bych se nyní nedokázala obejít, protože nepřirozené ochlupení na obličeji co, no nechceme. :-))


A co Vy, také máte na svém obličeji nevzhledné chloupky??

Předem děkuji moc za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...