středa 31. srpna 2016

Úterní nákupíčky


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám na mém blogu a u dnešního článku, který je nákupový, ale je to takový miš maš. Potřebovala jsem si pořídit pár věciček, ale že jich bude tolik jsem si nepředstavovala.
Inu, jdeme na to.


Cestou z práce jsem na Arbesově náměstí vystoupila z tramvaje a zašla do DM drogérie, kde jsem výjimečně neutrácela, vzala jsem si tam tady ty troje čaje, klasický ovocný, zelený a černý. Potom jsem přibalila toaletní papír, ten Vám se opravdu fotit nebudu a přípravek na nádobí do práce.


Manželovi jsem vzala i jeho oblíbený gel na vlasy, který je silně tužící a jemu prostě vyhovuje.


Jelikož jsem byla včera na dentální hygieně, kde mi paní odbornice doporučila tuto speciální zubní pastu na zánět dásní, který se mi tu a tam objevil, tak jsem si ji pořídila. Jedná se o pastu s názvem Curasept a stojí okolo 180Kč, ano není to levná záležitost, ale moje standardní ústní voda, kterou si kupuji, tak stojí okolo 200Kč a nyní mi došlo, že se nikdy neobjevila ve spotřebovaných produktech, ach jo, na tu zapomínám. Napravím. :-))


Také mi doporučila nové mezizubní kartáčky značky Tepe soft růžové, já standardně používám od stejné značky ty oranžové, ale tyto se prý pro mě hodí více.

Jinak na dentální hygienu chodím pravidelně jednou za půl roku a průměrná cena za hodinové čištění je 850Kč.



Janička, moje pravidelná a milá sledovatelka na instagramu nabízela tuto paletku od značky E-style a jelikož jsem si již delší dobu říkala, že bych od této značky chtěla nějaké stíny vyzkoušet, tak jsem si ji vzala.
Vč. poštovného a vč. nové rtěnky Loreal mě vyšla na krásných 200Kč.


Je to klasická nude paletka, kterou jsem již zkoušela, ale počkejte si, bude na ni samostatná recenze.


Balíček od Janičky obsahoval i tuto krásnou nude Loreal rtěnku, která je naprosto nová. A dostala jsem ji zcela zdarma :-))


Mám ji v odstínu Juliannes nude, já ji sice nevyužiji, preferuji trochu výraznější rtěnky, ale mojí neteři snad udělá radost.


Je moc krásná, alá moje rty, ale lepší a nádherně voní.


A místo těch dvou stovek jsem Janičce poslala tento balíček, dva sprcháče od značky The Body Shop ve stejné ceně, mají totiž super slevy.


Pořídila jsem jí na její přání Peach a Papaya. Každý za 99Kč.


Cestou z pošty, kde jsem si vyzvedla balíček od Janičky jsem se ještě zastavila v našem milém květinářství, kde jsem na neštěstí zjistila, že nové  majitelky naprosto celý krámeček předělaly a asi nebudou dokupovat vosky YC a mimo jiné mi nutily nějaké jiné, ale já docela jasně vysvětlila, že ne, že chci a jsem zvyklá na klasiku YC. :-) No uvidíme.


Za krásných 59Kč jsem si tam pořídila tuto maličkatou a roztomiloučkou svíčku jak jinak než s vůní levandule.


No a také jsem si pořídila kytičky na balkon, jelikož mi moje jarní macešky definitivně odešly, tak jsem truhlík potřebovala něčím pěkným osadit a paní mi poradila tyto chryzantémy, leč jsou podzimní, ale prý vydrží a mě se docela dost líbily, tak uvidíme, již jsou v truhlíku. :-)



Tak to byly moje úterní nákupíčky.
Co jste si naposledy pořídili Vy??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Těším se u příštího článku.

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...