pátek 26. května 2017

Dva super produkty

 

 AHOJ, AHOJ,

 
 Moc Vás vítám u dnešního článku. Dnes Vám představím dva super produkty. Jeden je velice cenově dostupný a druhý je malinkato dražší.
Inu jdeme na to.  
 

 
Ziaja čistící gel na pleť je super, je velice příjemný, krásně pleť vyčistí, nevysuší, neštípe v očích, není nijak nepříjemný na pleti a je velice krásně a jemně parfemovaný.
 
Ze začátku jsem se malinkato bála, že bude cítit po olivách, což by se mi nic takového nechtělo nanášet na pleť, ale není tomu tak.

 
Jedná se tedy o čistící gel - přírodní oliva. Objednávala jsem si ho na dekorativka.cz a byl velice levný, balení o objemu 200ml vyšlo okolo 69Kč.
 
Má gelovou a čirou texturu a velice pěkně pění, za mě mohu tento produkt jen a jen doporučit.

 
Lush - Mint Julips scrub na rty s vůní máty.
 
Já jsem již peeling na rty od Lushe měla s vůní takové té sladké, myslím že to byla vůně tuti fruty a tu parfemaci jsem nesnesla a nemohla tak produkt používat.

 
Tento scrub je jiný, voní sladce ale lehounce sladce po čokoládě a spíš po  nanesení produktu budete cítit svěží mátu.
 

 
Peeling zvláště po zimě ráda používám, vyčistím, obrousím a zlepším tím kondici mých rtů a rty se potom neloupají, nedělají se mi suché šupinky, rty nepraskají a peeling používám cca jedno za týden.

 
Doporučená spotřeba je do roka, ale myslím si, že mi v klidu vydrží déle, protože produktu stačí nanést opravdu malinkato a krásně s ním rty opeelingujete a vyčistíte a připravíte třeba na výraznější rtěnku.

 
Parfemace je taková lehčí, lehce sladká a zároveň mentolová což mi vyhovuje.

 
Kalíšek tohoto peelingu vyjde na necelých 300Kč, na tak malinkaté balení je to docela dost, ale produkt skutečně funguje a rozhodně bych si ho pořídila znovu, ale pouze v této parfemaci pakliže neudělají nějakou pro mě lepší.

 
Znáte tyto produkty? Jaké produkty byste mi mohli doporučit od značky Ziaja a Lush?
 
 
Přeji Vám krásný a pohodový den.
 
papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...