úterý 16. května 2017

Nové vosky u mě doma II. část


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního pokračování nových vosků u mě doma.
Brala jsem si jich od milé paní Stáni, které tímto ještě jednou velice děkuji a půjdeme na to.


Vosky jsem si nevybírala, to říkám pro začátek, ale jsem s nimi velice spokojená, dokonce si vybrala i čtyři kousky moje maminka.

Vosk Summer Scoop jsem podle mého názoru již měla a moc mi voněl.


Je to tak, že já vosky pálím celoročně, nehledím na roční období, prostě když jsem doma zapálím čajovou svíčku a strčím do aromalampičky vosk, respektive čtvrtku vosku, mám dvě aromalampičky v obýváku, který je docela dost prostorný.

Vosk Pink Sand voní létem a pláží, moc se na něj těším.


Fíkový vosk Wild Fig znám, voní pěkně a proto jsem ho darovala mamince.


Vosk Sea Salt Sage mě mile překvapil, již jsem ho měla, ale je velice příjemný a docela i výrazný, na to, že se řadí k neutrální skupině vůní.


Toto je naprostá klasika, vosk Shea Butter voní krásně jemně a skvěle doplňuje čistotu prostředí či dokresluje atmosféru.


Vosk Honey Clementine je pro mě novinkou, takže se na něj velice těším, ale moc mi při přivonění voněl.


Vosk Clean Cotton je naprostá klasika a jsem za něj velice ráda, určitě se bude hodit, jako nějaký dárek nebo do soutěže, kterou ostatně plánuji, nebo již běží.


Blíží se léto, tak broskvičky budou v kurzu, proto jsem velice ráda, že mohu mít ve své sbírce tento super voní a už se na něj moc těším.


Jo toto je jeden z těch výrazných květinových vosků, které příliš nemusím, ale vybrala si ho mamča, takže tnto vosk Campaca Blossom si neužiji, ale vůbec mě to netíží.


Tento vosk je mým velkým oblíbencem, velice teplý, kořeněný a ideální na zimní období či depky :-)), prostě tento vosk Tarte Tatin mám velice ráda a moc za něj děkuji.


Vosk Ginger Dusk je fajn, neurazí, ani nenadchne, do velkých prostor není ideální, ale mám ho ráda a kupuji si ho pravidelně.

No co dodat, celkem 21ks vosků mě vyšlo na krásných 1155Kč a dostala jsem jeden zdarma, který byl ovšem rozdrolený, ale to mě vůbec nevadilo.


No  a jak jste no tom Vy s pálením vosků či svíček YC?? Máte je také tak moc rádi, jako třeba já? Na voscích miluji jejich flexibilitu, svíčky mě tolik neoslovují.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...