neděle 7. května 2017

Praní štětců s ecotools


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku. Nedávno přišel na trh tento čistič nebo lépe řečeno šampon na štětce od značky Ecotools, který stojí něco přes 245Kč, což mě osobně přijde za čistič docela dost. Na trhu jsou také i čistící ubrousky, které jsem ovšem nezkoušela.

Já tento šampon dostala, sama bych si ho za tu cenu asi nepořizovala.


Balení má sice pěkné, ale prostě si myslím, že cena přes 250Kč je vysoká.

Jedná se tedy o čistič štětců, nebo houbiček na make-up. Já nyní používám spíš moje nové štětce PLH, tak jsem čistila právě je a výsledek uvidíte sami.


Jedná se tedy o Ecotools šampon na čištění štětců. Šampon na čištění štětců jemně zbavuje Vaše štětce zbytků make-upu, oleje a nečistot. Tím se zlepšuje jejich používání jelikož dosáhnete jemnější aplikace make-upu.
Dermatologicky testováno, hypoalergenní šampon je vyroben z jemných rostlinných složek, neobsahuje parabeny, ftaláty ani složky na ropném základu. Šampon je v láhvi vyrobené ze 40% recyklovatelného plastu.


mpon má příjemné balení, praktický aplikátorek a v lahvičce je 177 ml produktu.


Má čirou barvu, krásně pění, dobře jemně voní.
Štětce krásně umyl od make-upu, to bylo na jedničku, ale se štětcem na tvářenku, který byl skutečně dost zaprasený a byla na něm asi dvě tvářenky, tak s tím si tak dobře neporadil, štětec jsme myla standardně, ale prostě si s tvářenkami neporadil nijak dobře.


Sami vidíte umyté a vyčištěné štětce, dva na oční stíny to byla super práce, uprostřed je právě štětec na tvářenku a i občas bronzer a ten je maličko špinavý, ale s make-upem si poradil dobře. Štětec na make-up jsem používala týden, štětec na tvářenku delší dobu, nevím jestli to bylo tím.


Za mě je to takové napůl, za ty peníze bych si ho znovu nepořídila, ale s make-upem si poradil dobře a i s očními stíny, ale prostě nevyčistil stoprocentně, což já od čističce požaduji.

Jak říkám já bych si ho znovu nepořídila.

Tímto moc děkuji mé neteři, která mi tento čistič dala.


A co Vy, jak Vy čistíte své štětce? A jak často je čistíte, já se snažím každý týden.


přeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...