úterý 10. dubna 2018

Sekáčové úlovky


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního  opožděného článku u dnešního sekáčového holu dalo by se tak říct. Inu jednu únorovou sobotu dopoledne jsem se sebrala, vzala batoh, peněženku a sjela o zastávku níže směrem k Andělu na zastávku U Zvonu, kde je moc prima sekáč, už jsem v něm jednou nakupovala a psala jsem na to článek



Tak jako první jsem si pořídila tento naprosto bezchybný kabátek v tmavě modré barvě, jinak moc prosím omluvte světelné podmínky, ale i za denního světla se nedá fotit. 
Je to sice dětská velikost, ale mě krásně sedí a nejvíc se mi na něm líbí stylové britské knoflíky zvané čamáry. Kabátek vyšel na 140 Kč. A je značky Mark Spencer, ostatně tato značka se tady bude vyskytovat často, jako i Next a nebo Mango. 



Druhým kouskem je tento červený propínací svetřík, který vyšel na 39 Kč a druhý kousek jsem měla zdarma, měli zrovna nějakou akci. 



Tyrkysová mikina na doma se vždy hodí, je teplá a vyšla mě na 50 Kč. 



Opět červený svetřík značky Mango se mi líbil svým vrškem a jako by aplikací, pod to si vezmu triko či bílou košili a parády bude hodně. Opět lidová cena 39 Kč. 



Světle modrý svetřík mě nadchnul a je velice příjemný a vyšel mě něco málo přes 100 Kč. 



Tento béžový svetřík stál také něco přes 100 Kč, ale je velice teplý, dobře šitý - pletený a na zimu jako dělaný, navíc má super kožené detaily na straně. 



Posledním kouskem pro mě je tato Mark Spencer jupka dalo by se říci, na léto značka ideál a za krásných 80 Kč jsem jí tam nemohla prostě nechat. 



Manželovi jsem vzala tento jemný a světlý proužkatý svetřík, je velice lehký a on tento styl nosí, opět cena okolo 100 Kč. 



Další proužky, tentokrát tmavší v podobě dalšího lehkého svetříku, vše je ve velikosti L pro manžela a já mám bud to S nebo XS, cena opět okolo 100 Kč. 



Triko s dlouhým rukávem se na zimu jen a jen bude hodit a navíc se barevně bude dobře doplňovat s manžestrovými kalhotami, které manžel má a rád nosí. Značka Next a cena snad 80 Kč. 



Béžovo - šedá slabší mikina na doma se také hodí a u té si cenu vůbec nepamatuji, ale myslím si, že opět 39 Kč. 



Posledním kouskem je tento HM svetr s takovým stojáčkem a je velice příjemný a teplý, cena opět okolo 100 Kč. 



Všechny věci byly čisté, vyprané, téměř nenošené a v dobrém stavu. Za těchto 11 kousků jsem platila krásných 983 Kč. Vše jsem hned vyprala, vyžehlila a hurá jen to vzít na sebe. Jsem milovnice sekáčů a tento U Zvonu mohu jen doporučit. 



A co Vy, také máte rádi sekáče?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...