čtvrtek 24. května 2018

Poslední dubnové nákupy


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u posledních dubnových nákupů, které jsem udělala. Koncem dubna bylo doslova a do písmene letní počasí, tak jsem se vypravila na menší nákupíčky. 



Zjistila jsem, že Dermacol si pro nás připravil letní novinky v podobě sprchových gelů z řady Aroma Ritual a to celkem tři a já si je hned všechny v Dermacol obchůdku pořídila. Jsou s vůní Papaja a máty, meruňky a  melounu a poopalovací péče. 


V Máji na dny svět krásy jsem si pořídila i tento Catrice korektor, který mi nedávno došel, jen jsem si vzala ten nejsvětlejší a obávám se, že bude na mě moc světlý, ale třeba na zimu ho užiju. 



Také jsem zašla do prodejny Tchibo, kde jsem šla na jisto a to pro kávu. 


Manžel si v poslední době oblíbil tuto mletou kávu African Blue, kdy 250 g vyjde na 149 Kč.


Jedna naše známá bude slavit narozeniny, tak jsem jí pořídila kvalitní hořkou čokoládu, sprchový gel s tělovým mlékem od značky Loccitane s vůní verbeny a ještě jsem jí pořídila tuto roztomilou růžovou svíčku, tak snad jí dárečky udělají radost. 


Vše jsem dala pěkně do taštičky. 



Zavítala jsem také do sekáče, kde jsem si k šatičkám a sukním pořídila tyto roztomilé a veselé punčocháče za super cenu. 


Tak to byly moje poslední dubnové nákupy, co jste si pořídili Vy za poslední dobu?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

Papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...