pátek 16. listopadu 2018

Nars - Sheer Glow - o4dstín Light


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. 
Tento make-up Nars Sheer Glow jsem již jednou měla, poprvé jsem ho kupovala na Instagramu od Áji a nyní jsem ho pořídila na Vinted. Dopředu jsem si v Sephoře okoukla a osahala odstín, abych věděla, do čeho jdu a musím říct, že jsem udělala dobře. 



Make-up je to velice konfortní, je spíše více tekutější, ale dobře se mi nanáší mojí beutyblander houbičkou, krásně sjednotí pleť, dá se navrstvit tam kde je potřeba, kryje kruhy pod očima, drobné nedokonalosti, na pleti si krásně sedne, má skvělý saténový finiš a je to opravdu make-up se kterým jsem spokojená a proto ho mám již podruhé. 



Odstín Light 4 má růžovější podtón, což mi vyhovuje a sedí obzvláště pak na zimní období, kdy jsem naprosto vybledlá. 
Konzistence, struktura, výdrž a finiš je naprosto vyhovující mé pleti. Vyhovuje mi tolik, že bych si ho pořídila za plnou cenu třeba v Sephoře  což je 1350 Kč. 

Make-up mi vydrží krásně na pleti celý den, neflekatí, malinkato se slívá do vrásek, ale to je mou pletí, že jsou na ní již vrásečky, neoxiduje, nikam se nestěhuje a já osobně si ho nemusím tolik pudrovat, naopak mi přijde, že na zimu je pro mou sušší pleť hydratační a ochranný. 



Popis produktu - zdroj Sephora :


Makeup Sheer Glow dokonale sjednocuje tón pleti a dodává mu jasný a přirozeně zářivý finiš. Navíc také hydratuje Vaši pleť a díky své lehké textuře jí umožňuje dýchat.


Tento nezbytný produkt poskytuje Vaší pleti přirozený jas a zářivý finiš díky transparentnímu a vrstvitelnému krytí.
Je vhodný pro normální, normální až suchou a suchou pleť. Při každodenním používání zlepšuje přirozený jas a strukturu pleti díky výtažkům ze šafránu a účinným antioxidantům, které ji chrání proti volným radikálům. 




Můj závěr je jasný, TENTO MAKE-UP JE TOP ZE DVOU A MOHU HO VŠEMI DESETI DOPORUČIT, stačí Vám najít si ten Váš správný odstín. 

A jaké jsou Vaše oblíbené make-upy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...