středa 9. ledna 2019

Benefit - Total Moisture - recenze


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Benefit krém Total Moisture jsem chtěla nějakou tu dobu vyzkoušet, ale věděla jsem, že pro moji pleť bude nejvhodnější v zimním období, kdy ji mám sušší a také trochu citlivější. 



Krém je velice chválený, najdete na něj dostatek recenzí, abyste si předem zvážili, jestli do něj investovat nebo ne. Já dostala vzorek a poté jsem šla do plného balení. Ještě mě láká jejich oční krém, který je ze stejné řady, ale přiznám se, jak já to mám s očními krémy. Mohou být sebelepší, sebedražší, ale já jsem prostě tak pohodlná a líná, že na jejich pravidelnou aplikaci zapomínám, nebo prostě je opomíjím, že mi jeden oční krém vydrží skoro i rok. :-(, ano stydím se za to a mám v plánu s tím něco udělat. 



Krém má krásné až dalo by se říct luxusní balení, které mě hned na první dobou zaujalo. 

Sephora popis:

Dokonalá hydratace pro zářivou pleť!
Tento krém pleti dodává absolutní hydrataci. Její tón je svěží a zářivý. Exkluzivní tri-radiance komplex posiluje přirozenou hydratační bariéru.
Total Moisture obsahuje mangové máslo, které přirozeně zvláčňuje a hydratuje pleť.
Okamžitá hydratace. Dlouhotrvající výdrž.

Pro jaký typ pleti?
Pro suchou až normální pleť.

Jak používat?
Naneste krém jemně na obličej, krk a dekolt.

cena - 920 Kč



Vyhovuje mi, jeho konzistence, která je hutná, přitom není mastná, krásně moji pleť hydratuje, vyživí, zanechá ji jemnou, hebkou a připravenou na nanesení make-upu nebo jen tak, pro víkendové bývání :-). 

Krém nemá téměř žádnou parfemaci, čili nedráždí, neucpává pory a krásně ochrání moji pleť v zimních období, kdy mívám citlivější a sušší pokožku. 



S tímto krémem jsem velice spokojená a rozhodně se investice vyplatila. Za mě rozhodně ANO. 
Ráda si ho pořídím znovu. 



A jakou hydrataci používáte na zimu nyní Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...