pondělí 14. ledna 2019

Tělové mléko Victoria’s Secret PINK Hot Crush


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Výrobky značky Victorias Secret mám velice ráda, jsou bohužel špatně k dostání, abyste měli záruku kvality a hlavně originality. Já je mám přímo od zdroje, to je od mé kamarádky letušky, která mě zásobuje přímo z kamenných obchodů z letišť. 



Tělové krémy doslova miluji, jsou hutné, přitom velice lehké a jemné, příjemné, skvěle hydratují a dodají pokožce potřebnou jemnost. Spotřeba tělových krémů je u mě veliká, mažu své tělo denně, někdy i vícekrát za den. Mám ráda pocit pohody a hydratace. 



Popis produktu z oficiálních stránek:

Tělové mléko z limitované edice Victoria’s Secret PINK s květinou vůní jasmínu se sladkou tečkou v podobě karamelu. Toto krémové tělové mléko okamžitě hydratuje Vaši pokožku, obsahuje výtažky aloe vera a hroznů, vitamíny C a E.
- limitovaná edice
- sladce květinová vůně
- velké balení 500 ml




Praktická pumpička je vždy příjemným benefitem. Tělové mléko má 500 ml, takže je ho opravdu velká spousta, ale co mě doslova a do písmene vyrazilo dech je jeho vůně, nebo lépe řečeno parfemace. Mě voní naprosto božsky, tak jako dětský krém, cítím z něj čistotu, jemnost a něžnost, přitom je velice silný a skvěle hydratuje. Pro mě je parádní a cítím z něj i takovou tu příjemnou pudrovou vůni. 



I cenově je dostupný, toto velké a krásné balení 500 ml vyjde na krásných cca 400 Kč. 

Inu pro mě je toto momentální top tělový krém. 

A čím se rádi hýčkáte Vy?

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...