sobota 22. června 2019

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair set


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. Musím se přiznat, že už je to poměrně dlouho, co jsem nějakou recenzi psala. Poslední dobou jednak téměř nenakupuji žádnou kosmetiku a tak nějak i pomalu spotřebovávám produkty a nebo spíš mám všeho dostatek z minulosti, kdy jsem trpěla trochu "nákupní mánií". 

Tuto dvojku značky Estée Lauder jsem si pořídila v menším balení o objemu 15 ml na Vinted. Tuto značku mám ráda, používám a vlastně vše, co jsem zatím měla mi vyhovovalo a nebo k výrobkům ráda a pravidelně vracím. 

Tyto dva pečující produkty jsou velice známé a jsou z řady Advanced Repair. Mám tedy denní sérum a oční krém. 



ESTÉE LAUDER

Advanced Night Repair


Toto sérum je krásně jemné, příjemné, nelepí, je velice jemné, úžasně jemně voní a na mojí pleť je velice přívětivé. Je to skvělý podklad pod klasickou denní péči, čili pod denní krém. 


Neucpává pory, nemastím se po něm, je vhodný na smíšenou i trochu sušší pokožku, přijde mi, že moji pleť krásně zjemní a vyhladí. 

Já jsem s tímto sérem VELICE SPOKOJENÁ a rozhodně uvažuji o plném velkém balení. 

Toto sérum stimuluje a urychluje přirozený proces noční regenerace a očisty pleti díky naší exkluzivní technologií Chronolux™.
S komplexem Advanced Night Repair získáte hebkou, hydratovanou pleť, odolnou vůči agresivním vlivům prostředí.

Jemné linky a vrásky jsou viditelně redukovány. 
Jen za 4 týdny více jak 75% žen shledalo, že vzhled jejich pleti je mladší. Pleť je hydratovaná, hladší, pevnější. 
82% žen shledalo, že jejich pleť je okamžitě hydratovaná. Pokožka je viditelně mladší, jasnější a jednotnější. 
83% žen shledalo, že vzhled jejich pleti je zdravější, svěžejší a jeví se odpočinutější po pouhých 4 týdnech.

toto malé balení se pohybuje okolo 1900 - 2500 Kč.



S očními krémy jsem já osobně na tom dost špatně, co se pravidelného používání týká. Jsem asi moc líná, nebo jsem si zatím nevypěstovala ten správný zvyk, abych je používala na denní bází, ale s tímto krémem se to velice zlepšilo. Používám ho denně a to při večerní péči, kdy ho vklepu a jemnými pohyby nanesu na oblast pod oči. 

Krém je velice příjemný, jemný, přijde mi, že obsahuje trochu silikonů, ale mě to nijak extra zvlášť nevadí a asi zas tolik na tom nebazíruji. Přijde mi, že moji oblast pod oky mi pěkně zjemní a projasní. 

Za mě JE HODNOCENÍ JEN A JEN KLADNÉ. 

Oční gelový krém, který eliminuje viditelné známky stárnutí v okolí očí, redukuje tmavé kruhy, hydratuje a zabraňuje vzniku poškození očního okolí vlivem působení modrého světla.

Bohaté složení - 10x Concentrated Repair Technology - napomáhá viditelně redukovat kruhy pod očima, chrání před UV zářením i znečištěním. Pleť je krásně hydratovaná, projasněná a oživená.

ÚČINKY:
Obnovuje, redukuje otoky, rozjasňuje tmavé kruhy, hydratuje a chrání.
Hydratuje po celých 24 hodin, díky silnému hydratačnímu účinku kyseliny hyaluronové.
Chrání před volnými radikály s 8 hodinovou antioxidační silou.
Obsahuje exkluzivní látku ChronoluxCB™, která pomáhá podporovat přirozený obnovující proces pokožky - váš pohled tak bude vypadat mladší a více energický. 
Lehká gelovo-krémová textura se rychle absorbuje a zanechává pokožku jemnou a hebkou.

IDEÁLNÍ PRO:
  • příznaky stárnutí očí - viditelná prevence
  • mdlou, suchou pokožku
  • tmavé kruhy
15ml - 1250-1750 Kč 

Snažila jsem se Vám popsat moje zkušenosti a také informace, které jsou běžně dohledatelné. Do plné velikosti denního Séra půjdu určitě u očního krému si nejsem tak jistá, ale rozhodně jsem velice ráda, že jsem si na Vinted objednala tyto menší balení a měla možnost výrobky vyzkoušet za skutečně zlomkovou cenu. 



Pro mě je závěr jasný, že těmito produkty mě opět Estée Lauder utvrdila v tom, že její výrobky mě osobně vyhovují a vyplatí se mi do nich investovat. 



A jaké produkty v péči o Vaši pleť nyní používáte Vy?

Budu moc ráda za Vaše tipy. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

2 komentáře:

  1. Já nejsem na tak drahou kosmetiku, ale je super, že jsi ji našla na Vinted a mohla ji tak vyzkoušet. Já na svou pleť momentálně používám olejíčky od Saloos.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos kosmetika je skvělá, čtu na ni samou chválu, ale já nevím nějak jsem se k takové kosmetice neprokousala ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....