čtvrtek 4. července 2019

Mary Kay® Minerální pudrový make-up



AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze - MINERÁLNÍHO PUDROVÉHO MAKE-UPU od značky Mary Kay. 

29. ledna 2015 jsem článek na tento produkt publikovala, podívat se na něj můžete ZDE, ale příliš nedoporučuji.....haha, spíš jen tak pro zajímavost, blog byl v plenkách, né že by nyní se nějak extra změnil, ale je to moje radost, koníček a potěšení. 



Tento produkt mám ozkoušený z minulosti a měla jsem snad všechny dostupné odstíny a nyní mám odstín Ivory 2 - čili dle zjištění je to třetí v řadě - bráno od nejsvětlejšího. Má dosti žlutý podton, což mojí pleti nijak extra nevadí a na léto mi tento tmavší odstín sedí. 



Balení obsahuje 8g produktu a seženete ho okolo 500 Kč plus mínus s tím, že dle google zjištění se dá sehnat po celém internetu a na různých e-shopech, já ho měla vždy od zástupce Mary Kay, což bych asi radila a doporučovala, ale vůbec tím nechci podporovat či podpořit samotný koncept této společnosti, který se mi dosti příčí a proto jejich kosmetiku nepoužívám. 



Tento make-up mi dala moje kamarádka Lenka, jelikož zjistila, že její oblíbenou kosmetiku znám a tento produkt jsem kdysi dávno používala a opravdu mi seděl. 

Má praktické balení, jemný pudřík se dá skvěle a rychle rovnoměrně zapracovat do pokožky, nedělá fleky ani mapy. 

Jak vidíte - tedy spíš nevidíte, jak krásně splynul s mojí bledou rukou. 



Pudřík si nanesu - odsypu přiměřené množství na víčko z uzavíratelného - velice praktického obalu, které jako víčko obsahuje i zrcátko, což velice chválím, je to jednoduché, praktické a velice funkční. 



Na nanášení se mi nejvíce osvědčil štětec a nejvíce tento lehce zkosený od PLH. 

Samotný popis produktu:

Mary Kay® Minerální pudrový make-up

Tento lehký pudr významně snižuje viditelnost jemných linek, vrásek a dalších drobných vad pleti. Dosáhnete krytí srovnatelného s kvalitou podkladové báze, ale s pohodlím pudru. 
  • Lehká konzistence, dokonalá krycí schopnost.
  • Složení vhodné pro dlouhodobé nošení, neztrácí barevnou intenzitu.
  • Propůjčuje pleti matný povrch.
  • 8g 470 Kč - doporučená - prodejní cena u zástupců Mary Kay 

Mary Kay® Minerální pudrový make-up umožňuje sjednotit tón vaší pleti, poskytuje bezchybný přirozený vzhled.

  • Vhodné pro citlivou pokožku.
  • Klinicky testován na dráždění pokožky a kožní alergie.
  • Bez olejů a parfemace.
  • Nekomodogenní.
  • Dermatologicky testován.
  • Klíčové složky:
  • Přírodní minerály s lehkou texturou pleť rozzáří. Veškeré minerály pocházející z přírody procházejí před přidáním do kosmetického přípravku důkladným čištěním a dalším zpracováním.
  • Nitrid bóru zajišťuje hladký, sametový pocit a prodlužuje životnost make-upu.
  • Dimetikon je derivátem silikonu, poskytuje hedvábný pocit a pomáhá chránit pleť a vylepšovat její vzhled.
  • Tento výrobek získal titul DOPORUČENO AVS-ČR od Asociace vizážistů a stylistů České republiky.



Za mě je to velice povedený produkt, krásně mi sjednotí pleť, nedělá masku, nemastím se, ani nezalézá do vrásek, dobře se nanáší, nepráší, dlouho vydrží na pleti i celkově mi tento produkt vydrží min. na dvě léta. Produkt používám v létě nebo v teplejším počasí, kdy chci pro svou pleť něco lehčího, ale chci mít pleť sjednocenou a upravenou. Díky pudrové minerální konzistenci produktu se nemusím starat o zmatnění pokožku, což mi v létě max. vyhovuje a pokud je třeba ho přes den poupravit není s tím žádný problém, zvládne i lehké vrstvení. 

Za mě mohu TENTO PRODUKT POCHVÁLIT A DOPORUČIT. Mě vyhovuje, za ty léta, co ho znám a mám ozkoušení bych řekla se nezměnil, ba naopak bych řekla, že ho snad i vylepšili. 



A jaké make-upy používáte Vy v létě??

Znáte kosmetiku Mary Kay??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...