úterý 30. července 2019

#Recenze Balea Body lotion Hawaiian Beach


AHOJ,AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze, kterou píšu už na novém stroji, na novém notebooku, ale o tom jsem Vás již informovala na instagramu ☺. 

Balea kosmetiku mám ráda, je opravdu cenově dostupná a je prima, navíc miluji jejich obaly a zvláště pak jejich krásné LIMITOVANÉ EDICE, které jsou vymazlené do detailu. 



Přiznám se, že jejich tělovou emulzi jsem nějakou dobu neměla. Obecně jsou to prostě emulze, takže spíše lehčí konzistence, žádná extra hydratace, ale jsou příjemné a mě baví. 

Tato TĚLOVÁ EMULZE z řady HAWAIIAN BECH s vůní POMERANČOVÝCH KVĚTŮ  a příměsí KOKOSOVÉHO OLEJE příjemně a jemně voní po sladkém kokosu a květech, ale upřímně řečeno nedokážu posoudit, jestli jsou to květy pomerančovníku ☺, ale vůně je to příjemná, jemná a nevtíravá. 



Jak jsem již psala, balení je klasické, ale ten potisk, Hawaiijské květy, kokos, barvy evokující léto jsou prostě parádní a to je také důvod, proč si tyto produkty kupuji. V prvé řadě mě baví, líbí se mi a jsem s nimi spokojená a mám je ráda a již nějaký ten rok jsem jim věrná. 



Balení obsahuje 200 ml produktu, které stojí cca 40 Kč maximálně, což je naprostá paráda. 

Produkt je to veganský a dermatologicky testovaný, vyrobený v Německu, ale pro český trh....☻. 

Konzistence je typická pro emulzi, čili je tekutější, jemnější, je potřeba ji rychle nanést na pokožku těla a rozetřít, jinak se poměrně rychle vsákne, ale v záhybech rukou má tendenci mi zůstávat, ale stačí ruce promnout a emulze se dobře zapracuje do pokožky. 

Hydratace je slabší, nebo lépe řečeno jemnější a lehčí. Zase není třeba se v letních horkých dnech mazat hutnými másly či krémy. Já se mažu denně, nebo lépe řečeno po každém sprchování a když bych cítila potřebu svou sušší pokožku více vyživit, tak mohu produkt v klidu a bez problému navrstvit, ale zatím to nebylo třeba. ♥



Takže za mě VELKÁ SPOKOJENOST A MOHU TUTO TĚLOVOU EMULZI JEN DOPORUČIT, mým potřebám plně vyhovuje a po celkové stránce vím, proč mám limitované edice tolik ráda a proč mi vyhovují. 



A co Vy a limitované edice, také je máte tak rádi??

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



2 komentáře:

  1. Baleu mám taky ráda, obaly opravdu umí. Jen na tělové krémy jsem lenoch, i když emulze vypadá dobře. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limitky, obaly a ty parfemace mě dostávají, prostě mi to vyhovuje. No já jsem se neučila před několika lety pravidelně se mazat a stalo se to pro mě tak nějak automatické, jako např. čištění zubů....prostě nad tím ani už nepřemýšlím....☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Only Bio - metoda mytí vlasů CWC -

AHOJ HOLKY, hezkou sobotu přeji 🌞. Vítám vás u dnešní speciální recenze. Hned na začátek zmíním, že tyto produkty ONLYBIO (dostupné již v p...