pondělí 5. srpna 2019

#Recenze - Body love mist Ibiza party



AHOJ,AHOJ,


přeji Vám krásný pondělní den a začátek nového letního týdne.☺♥

Moc Vás zdravím a vítám u dnešního článku u dnešní recenze. 

Značku Dermacol mám ráda pro její tradici a její skvělou řadu Aroma Ritual, vlastně všechny jejich sprchové gely jsem měla a i tělové peelingy mi vyhovovaly, ale další produkty mě příliš neoslovily a proto je primárně nevyhledávám a zkouším skutečně jen občas a to převážně novinky. 

O tomto produktu jsem se dozvěděla někdy v loňském roce, kdy proletěl různými recenzemi a byl troufla bych si říct plošně zasílán blogerkám k recenzi. Tělové spreje mám ráda, používám je pravidelně a to hlavně od Victorias Secret, toto je pro mě novinka a ráda ji vyzkouším, zvláště pak když jsem ji získala tak výhodně a to jako dárek k nákupu časopisu, který bych si jinak nepořídila. ☺☻♥.



Tyto body misty mají v několika variantách, tuším že 4-5 druhů, ale když jsem se dívala, tak u tého Ibiza Party bylo 4,5 hvězdiček, jako hodnocení. 


Popis samotného produktu ze stránek Dermacolu:


Parfémovaný tělový sprej s exotickou vůní granátového jablka a malin jemně osvěžuje a dodává pokožce jemnou, sladkou vůni, která vám připomene náladu teplých letních dnů. 


    Hydratuje, obsahuje panthenol a extrakt z okurky.
    Balení obsahuje 150 ml produktu, původní nebo běžná cena je 139 Kč a nyní je k dostání v letní slevě za 69 Kč.
Musím přiznat, že mě samotný tělový sprej mile překvapil, opravdu příjemně a lehce voní po květech a já tam skutečně cítím okurku, kterou mám ráda a k létu patří naprosto skvěle. 

Nečekejte nějakou extra výdrž vůně, to ne, ale to ani produkt neslibuje, sprej jednak osvěží, dodá pocit lehkosti a také přidá trochu té příjemné a pro mě nenásilné vůně. Malinkato jsem po aplikaci např. na dekolt nebo paže ulepená, ale nijak extra, dá se dobře otřít. 

Líbí se mi ten pocit okamžitého osvěžení bez těžšího "ocasu" klasické vůně. 


Balení je klasické plastové s pěkným letním potiskem. Střička je plně funkční a to je základ, bez toho si nedokážu představit, že bych produkt používala. 

Jen co mě trochu zarazilo, ale více jsem to nezkoumala ani nehledala je popisek MADE IN EU, beru to tak, že produkt byl vyroben v EU nikoliv v ČR.....legislativa to umožňuje, jen mě to překvapuje zvláště u ryze české společnosti, která si na tom zakládá, ale je možné, že popisek je matoucí a já to špatně chápu. ☺☻



Tento produkt musím SAMA ZA SEBE POCHVÁLIT, plně mi vyhovuje, používám ho ráda a často, nejvíc mě na něm baví vůně mé oblíbené okurky. ♥




A co Vy, čím se osvěžujete v letních dnech? 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


6 komentářů:

  1. Zrovna tento tělový sprej mám doma a voní mi úplně úžasně! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že voní spousty dalším z nás ☺

      Vymazat
  2. Úplne milujem tieto telové vonné spreje. Tento musí voňať veľmi krásne. ♥ Ďakujem za typ. :)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tyto body spreje používám vlastně celý rok, ale od Dermacolu mám poprvé a je opravdu parádní...☺

      Vymazat
  3. Tyto spreje mám moc ráda právě na léto :)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...