sobota 3. srpna 2019

#Recenze - Evian - minerální voda ve spreji


AHOJ,AHOJ,

Krásný a ničím nerušený den Vám přeji a zároveň Vás vítám u tohoto článku s letní tématikou. Hydratace a osvěžení patří jednoznačně k létu, alespoň pro mě. Tato TERMÁLNÍ VODA EVIAN ve spreji je naprosto skvělá, jen se nedá téměř nikde sehnat. 

Tuto malou lahvičku jsem pořídila v loňském roce v naší malé košířské drogérii, ale dá se pořídit i na různých e-shopech, ale příliš mnoho jich není.

Kdysi dávno jsem měla pleťový krém této fr. značky a byl naprosto perfektní a proto jsem začala intenzivněji pátrat, ale nepochodila jsem. Dostala jsem se přes svou známou z Francie k ověřené informaci, že společnost Evian kosmetické produkty s jejich úžasnou minerální vodou již nevyrábí, takže to co se dá sehnat jsou buď to fake a nebo produkty, které byly vyrobeny před nějakým časem, ale ani těm bych se nebránila. No velká škoda, ano velká škoda - rozhodně pro mě ano. No nedá se nic dělat.😉🙄👍❤😎 





Voda krásně osvěží, dá se použít jen třeba na osvěžení pod make-up jako takový mis + skvěle slouží i jako fixátor make-upu, nebo já ji běžně používám při denním procesu na make-up a taková malá vychytávka, kterou jsem odkoukala na YTB je, dát vodu do lednice a to je pak to správné osvěžení. 



Popis produkt z e-shopu Alza:

Evian minerální voda na obličej ve spreji je 100% přírodní a pH neutrální voda z francouzských Alp. Voda je bohatá na přírodní minerály. Obličeji dodává hydrataci a svěží vzhled. Voda ve spreji slouží k zafixování make-upu. Voda slouží k okamžitému osvěžení např. v letadlech, klimatizovaných prostorách nebo v letních měsících.
Voda je vhodná pro všechny druhy pleti.

Moje malé 50 ml balení mě vyšlo na 114,50 Kč a jak jsem nyní zjistila, tak Alza e-shop nabízí 150 ml balení za 169 Kč....☺♥. 



Vzhledem k tomu, jak je to nedostatkové zboží, tak si vodu skutečně šetřím a používám ji pouze na samotnou pleť - čili nenalíčenou pokožku. Je to taková moje letní součást scin care. 

Pokožka je rázem svěží, trochu rozjasněnější a hlavně se cítíte mnohem příjemněji. Skvělý doplněk nejen k osvěžení v letním horkém období, ale já tuto minerální vodu beru jako pleťový doplněk. 👍😉💋



Má skvělý a plně funkční rozprašovač, kterým z přiměřené vzdálenosti stačí párkrát stříknout vodu, která se rázem promění v "mlhu plnou blahodárných minerálních kapiček". 

Skvělý pocit, který pro mě znamená doslova vytržení z všedního dne a zastavení se. Dodá mi pocit relaxu a báječné čistoty. ..👍😉🌹.



Já tedy rozhodně budu objednávat další kousky této báječné vody....dokud jsou k dostání...., protože ani ze samotných stránek Evian.com/fr se toho příliš nedozvíte...., ale pro jistotu si dvě tři balení vezmu do zásoby. 

Pro mě je to NAPROSTO SKVĚLÁ DOPLŇUJÍCÍ PÉČE NEJEN PRO LETNÍ HORKÉ OBDOBÍ. 

Ostatní vody ve spreji, ale vůbec nehaním a nezavrhuji, např. Balea mám také a jsem s ní spokojená.👍😉. 



No a jakým termálním či minerálním vodám ve spreji holdujte Vy?


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E. A.

3 komentáře:

  1. Těmto minerálním vodám jsem zatím nepodlehla, ale je škoda, že už není moc k sehnání, když je tak dobrá. Já mám právě jednu od Balei, ale moc ji nepoužívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baleu mám taky, ale velkou spotřebu také nemám, spíš než na sebe stříkat vodu, je opravdu lepší trochu té minerálky..., jako osvěžení je to skvělé....ale jako všechna kosmetika nevyřeší např. problémy s pletí či pokožkou....je to celková záležitost, ale to by bylo na dlouho....☺

      Vymazat
  2. Ahoj,
    od Baley som mala kokosovú, to nebolo nič moc a teraz mám čistú, tá je ok a rada používam aj Vichy, tá je super.
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...