sobota 4. ledna 2020

#Recenze - Alverde Coffee scrub


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásnou sobotu a vítám vás u dnešního článku, u dnešní recenze na TĚLOVÝ - KÁVOVÝ SCRUB značky Alverde

Díky novému zaměstnání jsem se vlastně pořádně dozvěděla pravý rozdíl, který je mezi peelingem a scrubem. Bylo mi vysvětleno, že peeling i scrub jsou pleťové exfolianty, které slouží k čistění a takové nadstandardní péči o pleť. Když to peeling se hodí používat na suchou pokožku k odstranění suché a zrohovatělé vrstvy, doporučuje se jemně vmasírovat a nechat působit, třeba jako masku a poté smýt, za to  scrub je vhodnější pro projasnění pleti, rozzáření a celkové osvěžení, který se aplikuje na navlhčenou pokožku a krouživými pohyby se do ni zapracuje a poté se jemně smyje. Doporučeno používat dle potřeby, ale např. pro mé potřeby je to ideální max. 2x do týdne a to nejčastěji v zimním období. 👍😉🚿



Tento scrub jsem si vyhlídla na e-shopu DMka snad již koncem léta, kdy byl uveden na trh jako novinka. Období takových těch kávových scrabů a peelingů v sáčku, které se musí smíchat s vodou či jinou ingredijencí mě dočista minuly a jsem za to vlastně i ráda. 

Alverde je pro mě značka milá, příjemná a cenově dostupná, navíc ji díky tomuto prima produktu mohu více prozkoumat a třeba i jí více přijít na chuť. 



Produkt je to velice příjemný, je na olejové bázi, poměrně nenápadně voní, jako silná káva, mě připomíná maminčina "turka" a takovou tu sedlinu. 

Co oceňuji na produktu nejvíce je jeho exfoliační schopnost, která je opravdu parádní. Má hrubší částečky - zrníčka, které se poměrně dlouho rozpustí a ne všechny se zcela rozpustí, krásně pokožku vyčistí, promasíruje, prokrví a olejem ji pohladí a vyživí. 

Má pokožka je po použití tohoto velice příjemného scrubu mnohem jemnější, hebčí a právě v zimním období si vlastně ani nedokážu představit svou pravidelnou body care bez podobného exfoliačního produktu. 

Olejová složka mi zajistí výživu a hydrataci. 

Produkt obsahuje 120 g a pořídila jsem ho za krásných 99 Kč. Pro mé potřeby a to si troufám říct, že jsem poměrně plýtval, mi stačí opravdu malé množství - doslova čajová lžička na řekněme jednu polovinu těla. 

Na obličej se samozřejmě také dá v pohodě použít, ale byla bych trochu opatrnější, zvláště pak pro citlivou a jemnou pokožku. 

Jediné, co je trochu negativní na tomto produktu - pouzůstatek po jeho použití ve vaně. Prostě snad po každém scrubu či peelingu zůstanou jemné částečky, které zaneřádí vanu. 



Za mě je toto OPRAVDU SKVĚLÝ PRODUKT, ke kterému se rozhodně budu ráda vracet, tak jen doufám, že zůstane ve stálé nabídce a rozhodně se pokusím více značku Alverde prozkoumat. 

Pro mě je toto skvělý způsob, jak si dopřát relax, prokrvení své unavené pokožky a navodit si atmosféru domácího spa. ☺♥



A co vy a exfolianty? Používáte je pravidelně, nebo máte nějaké jiné tipy a triky, jak se zbavit nepříjemné a suché pokožky v tomto zimním období?

Děkuji Vám moc za vaši přízeň a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

4 komentáře:

  1. No ten teda je! Kávové peelingy miluju, hlavně kvůli vůni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je fantastická, sice je trochu hrubší, ale je skvělý ☺

      Vymazat
  2. Já jsem kávový peeling dostala pod stromeček, ale od jiné značky. Už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Nedivím se. Ta vůně je parádní...😉

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...