středa 8. dubna 2020

#Recenze - SOS Hand cream a Apple shampoo


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásnou ŠKAREDOU STŘEDU, a moc Vás vítám u dnešní recenze dvou běžně dostupných produktů, který používá většina z nás téměř každý den. ☺
Balea šampon vhodný pro mastící se vlasy s vůní zeleného jablka a Cien SOS glycerínový krém na ruce jsou produkty, které nyní používám a o kterých to dnes celé bude. 


Krémů na ruce mám poměrně velkou spotřebu. Mezi mé top krémy na ruce patří rozhodně již léty ověřený Loccitane, což je spíše butiková záležitost a pokud bych měla zvolit top drogérkový krém na ruce - rozhodně to bude tento Cien SOS hand cream !!
O tomto krému tuším, že jsem již jednou psala a bylo to hned na začátku založení mého blogu. Vzhledem k tomu, že letos v říjnu bude tento blog "slavit" již 6-té narozeniny, tak stejný produkt ráda zařadím znovu, alespoň bude zajímavé porovnání s odstupem času. 


SOS HYDRATAČNÍ, VYSOCE KONCENTROVANÝ GLYCERÍNOVÝ KRÉM NA RUCE značky Cien je naprosto skvělý. Je opravdu hodně hutný, plný glycerínu, ale skvěle hydratuje a chrání pokožku rukou. 
I přes to, jak moc je hutný se dobře nanáší, lehce a rychle se vstřebá. Pokožku zanechá jemnou a dlouho hebkou. 
Ideální pro zimní období, nebo pro ty, komu se snadno vysuší či podráždí pokožka rukou. 


Nezanechá žádný mastný či nepříjemný pocit "ulepených" rukou, takže se mi nestává, že bych si díky němu zamazala nějaké papíry, dokumenty v kanceláři apod. , což se mi dříve s jinými produkty bohužel stávalo. 

Parfemace není téměř žádná, což je možná malinko škoda, protože já mám ráda "voňavé" produkty, ale to je pouze takové mé konstatování. 

Pečuji i o nehtové okolí a nehtovou kůžičku, zabraňuje jejímu vysoušení, což mi přijde naprosto geniální. 

Balení je to tak akorát velké, které se vejde do každé kabelky, tašky, batohu, prostě všude, kde ho budete potřebovat. 

Tuba je o objemu 75 ml a cena se pohybuje okolo max. 50,- Kč. 


I šamponů mám v poslední době nějakou větší spotřebu než-li dříve mě osobně přijde, ale bude to tím, že mám mnohem delší vlasy a také větší odrosty melírů. Díky tomu se mi vlasy rychleji mastí a na jejich délku spotřebuji větší množství péče. 


BALEA ŠAMPON URČENÝ PRO MASTNÉ VLASY S VŮNÍ ZELENÉHO JABLKA mě zaujal hlavně svým obalem, který na mě působí pozitivně, vesele a jarně. 

Sice zelená jablka příliš nemusím, vlastně obecně jablka nepatří mezi mé top ovoce, jelikož mám na ně prazvláštní alergii. ( např. když si z jablka oloupu slupku a poté je sním, alergie se dostaví jen zřídka kdy, nebo po tepelném zpracování mi také žádné obtíže nedělají, takže takový jablečný štrůdl můžu). ♥


Šampon voní naprosto věrohodně a stejně, jako typická zelená jablka, což mě překvapilo, ale mému nosu to příjemné není. 
Ale samotný produkt je moc fajn. Dobře pění, nevysušuje pokožku hlavy, nedráždí, umyje, tak jak má a celkově mi vyhovuje. 
Nepozoruji nějaký efekt zkrácení doby mytí vlasů mezi tím, aby nebyly mastné, ale to jsem vlastně ani neočekávala. 
Když vezmu jak širokou škálu šamponu Balea nabízí je tento stejně dobrý, jen mému nosu nevodí, ale to je čistě můj subjektivní pocit. 

Určitě je to dobrý produkt na vlasy s kvalitou, kterou Balea nabízí. Navíc ten krásný zelený a hravý obal. 


Závěrem mohu oba produkty DOPORUČIT. Z krému na ruce jsem doslova nadšená, to přiznávám, rozhodně si jej chci pořídit znovu. 

A jaké produkty jste v poslední době objevili Vy v běžně dostupném drogérkovém sortimentu?

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost této recenzi. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše A. E. 

5 komentářů:

  1. Great post !
    HAVE A NİCE DAY AT HOME
    xoxo  
    Dilek.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    moc pěkná recenze. Na krém z Lidlu se mrknu zítra, chystám se tam na nákupy:-) Krémů na ruce mám obrovskou spotřebu, zrovna včera jsem jeden dodělala. zaujal mě i ten šampon do Baley, já vůni jablek totiž miluji (i samotná jablka mi dost chutnají). Asi to budu muset taky všechno prozkoumat:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, přeji krásné Velikonoce ☺♥.
      Krém je opravdu perfektní a nyní mají v Lidlu nějaké nové krémy, oční, noční apod..., viděla jsem je v samostatných papírových stojáncích....., tak mrkni. papa

      Vymazat
  3. Krém na ruce je dobrý tip, za chvíli asi budu nějaký potřebovat. A s lidlovskými produkty nemám špatné zkušenosti.
    Hezké Velikonoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, krém je opravdu skvělý, levný a naprosto ideální pro vysokou hydrataci. Krásné Velikonoce i Tobě ☺♥.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...