středa 3. července 2024

#recenze- nostalgie s Cien

AHOJ HOLKY, 
přeji krásný dnešní den. Moc tě vítám u dnešní recenze. Já už jsem v Praze z Pece pod Sněžkou a čeká mě první pracovní prázdninový den. A taky jak jsem koukala, plný outlook úkolů. 

Body Butter Cien s vůní manga je určeno pro normální až extra vysušenou pokožku. Pro někoho by to mohla být i maska na paty či suchá místa, jako jsou lokty apod. 
Je to skutečně velmi hutný a výživný produkt, nikoli mastný. 
Hned jak jsem si tento produkt otevřela, tak jsem se zaradovala a Lidl chválím, že tělové máslo je opatřeno ochrannou fólií, to Balea bohužel zatím neumí. 
Holky, kde jsou ty doby, kdy jsme si jako horkou novinku kupovaly před létem tělová másla Cien v patentní plastové nádobě. Pamatuji si, jak jsem se speciálně kvůli tomu v Lidlu zastavovala, to byl rok dejme tomu 2015. 😇
Tehdá byly na výběr snad tři varianty (kakao, kokos a mango). Nyní se přiznám, že je to snad stejný, ne li širší výběr. Jelikož mám Lidl docela z ruky, tak tam zajdu tak jednou za 3-4 měsíce, čili si vůbec nevybavuji, z čeho jsem vybírala. 
Tělové máslo má bílou barvu, je velmi hutné. Nanáší se dobře, roztírá také, jen prostě chvilku trvá, než se produkt vstřebá do pokožky a když dáte "větší" vrstvu, tak udělá sem tam i bílý povrch, ale stačí chvilku počkat. 
Co se týká hydratační schopnosti, tak JSEM NADMÍRU SPOKOJENÁ, naprosto potvrzuje, že se jedná o hutné tělové máslo. Vůně mi přijde již poslabší, jestli změnili výrobu, ale dřív mi nějak vonělo více - lépe. 
Vůně se velmi špatně popisuje, ale tato mangová mi příliš mango nepřipomíná, je taková lehce "umělá", ale není nepříjemná. Spíš nijak a ničím zajímavá, což mi přijde škoda. 
Balení je také jiné, ale to mi plně vyhovuje. 
Cena za toto obří pixlu 400ml je něco okolo 130-150,- Kč, což je za mě naprosto adekvátní. 
Např. tělové máslo z Action voní rozhodně zajímavěji a hlavně autentičtěji. O Avonu už vůbec nemluvě, tam řada Planet Spa vede. 

Pro skvělé hydratační schopnosti bych si produkt klidně pořídila znovu, min. i jako nostalgickou vzpomínku. Ovšem vůně mě neoslovila. 

A jakou variantu jsi měla nejraději Ty?? 
Moc děkuji za tvou přízeň, která je pro mě velmi důležitá a které si vážím. 

Bez tvé zpětné vazby by blog nebyl takový, jaký je. Díky za skvělou komunitu ♥. 

Nyní ti už popřeji pěkný a pohodový den. 

pa E. 

4 komentáře:

  1. Ahoj Eri, vítám tě zpět v realitě....s úkoly opatrně))))
    Tělová mléka mám nejraději neparfémovaná a protože mám hodně suchou a citlivou kůži, používám poslední dobou Eucerin z lékárny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eucerin mám u DM. Toto máslo je prostě taková nostalgie. Evi, díky moc kočko a přeju Ti, krásný prodloužený víkend. ♥

      Vymazat
  2. Eri, já jsem spíš příznivec tělových mlék než tělových másel a krémů, takže od Cien jsem si nikdy žádný krém nebo máslo nekoupila. Mám ráda tělové mléko s vůní kokosu od YR, které hezky voní a dobře se vstřebává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj máslo je někdy hutné až příliš i na mě. Jak říkám, spíš se hodí na zimu, či velmi suchou pokožku, či chodidla, lokty. YR mi asi nejvíc vyhovovaly jejich sprchové peelingy, zvláště pak limitly. ☺
      Přeji krásný sváteční den, a prima prodloužený víkend. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze miluji vůní Levandule

AHOJ HOLKY,  tak tímto jsem si jen "ověřila", jak moc MILUJI VŮNI LEVANDULE, ale tu autentickou vůni, žádné náhražky. ...