sobota 25. května 2024

# Recenze Hebe dekorativka

AHOJ HOLKY, 
krásný víkend přeji, hezkou sobotu mějte. 🌞
moc vás vítám u dnešního příspěvku. Mám tady dva zástupce z dekorativky a oba jsem kupovala na Hebe. 

Eveline voděodolná řasenka se silikonovým, velmi drobným kartáčkem mě vyšla na cca 85,- Kč. 
Extra voděodolná nebude, ale jde zase dobře a snadno odlíčit, což je fajn. Dělá celkem hezké řasy. 
Balení je takové celkem obyčejné, ale plně funkční. Z řasenky nejsem vyloženě unešená, však dělá co má. Řasy nabarví, neopadává, zvýrazní, dá se navrstvit. Takže jsem vlastně spokojená. Levná, s droboukým kartáčkem, který se hodí i pro spodní řasy, tak do menšího oka, které mám např. já. 

Znovu bych si ji nepotřebovala pořídit, protože znám lepší řasenky, však jsem ráda, že jsem si ji vzala a mohla od této značky vyzkoušet první kousek z dekorativní řady. Mám ještě klasickou verzi, tím myslím bez voděodolné vrstvě. Tu jsem opravdu zatím použila jen 2x, proto na ni nemám vůbec žádný názor. Ale jakmile ji začnu trochu více používat, podělím se o své dojmy. 

Budu pokračovat paletkou očních stínů, která nese název Julia Kostera a vyšla mě na krásných 322,- Kč. Paletka mě zaujala jednak svým složením, které jsou ryze základní, pro denní líčení, ALE nezvykle na drogérkovou paletku obsahuje i jeden černý stín, což si myslím, že prostě do každé paletky patří. Jednak pro vytvoření např. linky na den a pak na večerní - smoky líčení. 
Paletka je to maličkatá, v papírovém obalu, bez zrcátka. Za mě ideální na cestování, mám v plánu si ji vzít s sebou do Chorvatska. To mě tak napadá, že bych mohla udělat článek, jakou kosmetiku si sebou balím. Pokud si dobře vzpomínám, loni do Beskyd jsem tento formát také sepsala. 
Zpět k paletce, nejprve jsem si myslela, že Julia Kostera a nějaká blogerka či YTB, která paletku vytvořila, ale nic krom názvu jsem nevygooglovala. Proto tedy jen název. 

Paletka obsahuje největší spodní pudrový produkt a tím je rozjasňovač, ale krásně se dá použít i jako oční stín, což já velmi oceňuji a proto i tímto u mě paletka stoupla výš. 
Obsahuje další čtyři oční stíny, které jsou menší, ale velikost je naprosto dostačující. Základní stín v barvě pudru - naprosto použitelný pro každé líčení, jako první krok. Další velká chvála. Nad složením skutečně vývojáři z Inglotu přemýšleli a nesestavili ji jen tak, hala bala. Ještě se vrátím oslím můstkem ke značce Inglot, kterou si pamatuji ze začátku mého blogování. Hodně tyto stíny chválila a měla jich poměrně hodně moje nejoblíbenější, ano stále tomu tak je a nikdy ji nikdo nesesadí Verunku - z kanálu Life with Sandra. Stíny se tehdá prodávaly v jedné prodejně v Praze a to na Chodově. Jejich promyšlený sytém "sestav si svou paletku" = freedom systém, byl a stále je oblíbený. Pořídili jste si prázdnou paletku a do té si dle svých preferencí pořídili oční stíny, nebo další pudrové produkty. 



Tak to byla má asociace o min. osm let na zpět, možná i devět. Schválně, pamatuješ si značku Inglot? Měla jsi nějaký produkt? Já pár mono stínů vlastnila, ale jak jsem neměla paletku, tak jsem usoudila, že jsou pro mě nepraktické, a darovala jsem je dál. 

 Zpět k paletce, černý stín jsme probraly, což je třetí matný produkt, celkem z pěti pánviček, kam počítám i rozjasňovač. Poslední dva stíny jsou hnědé, krásně doplňují složení paletky, kdy se skvěle hodí pro nude - denní líčení. Matné stíny pochopitelně víc práší, ty se schimmerem nepráší vůbec, jsou krásně krémové. Na oku mi drží velmi dobře, min 6h bez báze dají. Pigmentace je velmi obstojná, ale vybavuji si, že právě pro svou vysokou pigmentaci, byly Inglot stíny tak populární. Ovšem, jeden stín vyšel tak, jako tato celá paletka. 

Paletka je SKVĚLÁ, určitě mohu doporučit, pořídila bych si znovu, případně mě to motivuje podívat se po dalších produktech značky Inglot. 

Za velmi málo peněz, získáte důmyslné složení paletky, která má vysokou kvalitu a pigmentaci samotných stínů. Balení v papírovém kartonku se mi také líbí. 

VELKÁ SPOKOJENOST, rozhodně mohu DOPORUČIT. 

15 komentářů:

  1. Hebe kosmetiku znám, na Hebe dost často nakupuji a je to super :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hebe se dají prostě i běžné produkty pořídit laciněji. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  2. Líbí se mi pigmentace očních stínů. Velmi přesný názor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. Složení paletky je takové velmi "tiché", však ne nudné. Černá, je skutečně černá, pigmentace tedy jako hrom. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  3. Řasenka by mi asi vyhovovala - mám ráda silikonové kartáčky. Pokud jde o paletku, tak má docela dobré barvy, ale čekala bych poněkud fortelnější balení, to papírové mi nepřijde extra praktické.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, kartáček je vážně prakticky malý a dělá hezké řasy. Papírové balení se nezdá, ale je praktické a nikdy se mi nestalo, že by se mi stíny poničily. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. Paletku používám nyní opravdu pravidelně. Hezký večer přeji. 😉

      Vymazat
  5. Ahoj Eri, Julia Kostera skutečně je influencerka :) jinak pro mě by asi ani jeden z produktů nebyl :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka má krásnou barvu. Značku jsem zaregistrovala, ale nikdy jsem ji neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, je mega praktická, ideální na cestování. Měla jsem ji taky s sebou v Chorvatsku. ☺ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Neutrogena & Tesori de Oriente

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den.  Toto je již druhá recenze, kterou píšu tady z Bohnic, od DM, kde trávím vlastně většinu č...