pátek 24. dubna 2020

#ShoppingTime No. 12 🛒☀🙈


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný PÁTEK a Vítám Vás u dnešních nákupů v pořadí již 12-ctých. 
Začnu asi takto, venku řádí "pandemie", takže to na žádné velké nákupy není ani vhodné. 

V práci po obědě se jdu trochu protáhnout, abych neseděla celý den zkroucená v kanceláři u PC a chodím si většinou koupit nějaké ovoce, minerálku či tak do Billy a Tesca. 
Tentokrát jsem to vzala přes DMko, kde jsem potřebovala toaletní papír a sáčky do odpadkového koše (ty všichni jistě znáte), ale jak jsem tak prolítla uličkami, zaujaly mě tyto dvě lahvičky - tyto dva produkty. 


Balea hydratační krém na pleť i sprchový gel Dermacol byly ve stojánku u kasy a byly téměř za hubičku. Oba mě vyšly na krásných 75,- Kč. Tuším, že sprcháč jsem již měla a krém určitě ne. 


V Bille jsem si vzala skořici, protože jsem konečně dala na rady M. a budu ji užívat pro zlepšení kvality pleti (myslím tím tvorbu všemožných nežádoucích pupínků, a že jich za poslední dobu je...🙄🙄). 
Sušenky Lotus jsou moc dobré a kdo by odolal, když byly o 45% zlevněné. 🛒☕


Lidl - trvanlivé potraviny....😉🛒 a čokolády v akci + toto nové nealko pivo Konrad s citrusovou chutí mi doporučil kamarád a je skvělé. 👍👍


Úplně jsem zapomněla na respirátory, pro dnešní dny naprostá nutnost a povinnost. Tyto a vlastně všechny další a nyní zde zmíněné jsem dostala od M. 👍😇.


Zpříjemnění všedních dní v podání nemalého doppingu. Energy drink, plísňový sýr, mé milované lentilky, karamelky a zmrzlinka...., to vše jsem si pořídila v Lidlu. 


Svíčku s velikonočním zajíčkem jsme spolu s Kriss dostaly od kamarádky Markét ... díky, díky moc. ☺♥


Menší nákupy v podobě gelových per pro M. (snad mu budou vyhovovat, protože on je "náročný" klient) ☺. 
A nějaké dobroty v Lidlu. 


Další krásné narozeninové dárky na mě čekaly u nejmilejší Kriss, která se dočista "pomátla". Čím mě potěšit víc, než kosmetikou. ♥ Zrovna nedávno jsem o značce Manufaktura debatovala tady na blogu a ejhle, ona mě snad četla myšlenky, ... nebo to bude google, který o nás všechno .. 😇🙃. 



Balíček obsahoval krásnou svíčku s vůní růže, kterou jsem si hned ten den musela zapálit, voní překrásně. 

Další produkty jsou naprosto wau, krém na ruce se nyní hodí obzvláště, pleťové sérum, které moc ráda vyzkouším, jelení lůj a dárkový poukaz....., no prostě wau, wau, a díky, díky moje milá, nejmilejší.


Všechno je krásné, růžové a tuze voňavé. ♥


 Ale ona stejně vymyslela ten "nej, nej, nej" dárek ♥♥♥. 


Další zásoba tolik potřebných respirátorů, masek, roušek ušitých od M. maminky a "vysoutěženého" šátku, který se prý bude nejvíce hodit v létě a černá je "dobrá". No co k tomu dodat, neskutečné úsilí, čas, peněz a elánu zabralo M., aby všechny tyto "propriety" sehnal a ještě poměrně náročně mi je nechal doručit. Obrovský dík, který nelze jen tak vyjádřit. 


Pro Izi kapsičky Gourmet, které ona tuze ráda. 

Dnešní článek s nákupy a dárky je u konce. Já chci neskutečně moc poděkovat 🙏 za všechny krásné věci, kterými mě mí milí obdarovali. 

A co jste si pořídili - dostali Vy za poslední dobu?

Děkuji moc za Vaši přízeň, které si vážím a moc mě těší. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.


10 komentářů:

  1. Ahoj, já jsem v bazaru sehnala jednu knihu a jinak jsem kupovala hlavně jídlo. Tvoje nákupy se mi líbí, znám tu řadu z Manufaktury, to sérum je moc fajn, mám doma další balení:-) Přeji opožděně také vše nejlepší k narozeninám:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, moc děkuji za milé přání. Sérum je opravdu moc fajn, právě jsem na něj sepsala recenzi. Měj krásný víkend. ☺♥

      Vymazat
  2. Lotusky a Manufakturu miluju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta svíčka je nádherná. Já jsem takto kdysi dostala podobnou svíčku, akorát je na ní jen hlava koně a je nádherná. Ještě jsem ji nezapálila. Mám ji vystavenou na poličce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, svíčka je opravdu jednak krásná,ale tak plně funkční a provoní i větší prostory. ☺♥

      Vymazat
  4. Já jsem si myslela, že snad tento měsíc nestihnu vydat můj článek 10 Nej. Byl to březen hektický......ale dnes mám klid a dokonce jsem na YT nahrála jedno poděkování :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dárky z Manufaktury, nedivím se, že jsi byla nadšená

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...