neděle 14. března 2021

#Recenze - Isana tělový krém s arganovým olejem


AHOJ,AHOJ,

přeji pěknou neděli a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze. Tělových krémů, emulzí a másel mám velkou spotřebu, jelikož mám sušší pokožku a mažu se denně. 
Isana produkty v péči o tělo příliš vyzkoušené nemám, ale cíleně jsem si nyní zašla do Rossmanna, abych nějaké vyzkoušela. 



Tělový krém má pěkné, praktické balení a líbí se mi i obal, který sám o sobě zaujme a je zřejmé, že se jedná o hydratační tělový produkt. 


Samotný krém je bílé barvy, střední konzistence. Příjemně - jemně voní. Dobře se nanáší, celkem rychle vstřebává, nezanechává žádný mastný či olejový film, ale zato dobře hydratuje. Vyhovuje mi plně konzistence, jemná a nedráždivá parfemace a hlavně míra hydratační schopnosti!


Produkt je určen pro suchou pokožku, což je přesně můj případ. Obsahuje olejovou složku s arganovým olejem, která dodává dle mého tu příjemnou až teplou vůni a hydrataci. 

Balení obsahuje 200 ml produktu, je veganské a cenově se pohybuje okolo 65,- Kč, běžně k dostání v každé prodejně Rossmanna. Čili nejedná se o žádnou limitku. 


Tělový krém mě osobně moc vyhovuje. Překvapil mě mile svou vysokou mírou hydratace, příjemnou vůní a skvělou dostupností. I díky tomuto skvělému produktu budu se více zaměřovat na produkty privátky Isana. 


Tak toto je můj momentální a oblíbený produkt v péči o tělo, no vlastně jsem téměř na konci, abych mohla sepsat recenzi. Byl a je to dobrý produkt, za slušné peníze, kterým můžeš o svou pokožku těla pečovat. 

Isana body cream s arganovým olejem mohu doporučit, protože mým potřebám a požadavkům plně vyhovuje!

Jakou péči a hydrataci dopřáváš své pokožce Ty?


Moc děkuji za pozornost této recenzi a Tvé přízně mého blogu, které si velmi vážím a která mě těší!

Přeji krásný a pohodový dnešní den. 

papa E. A.



8 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    priznám sa, krémovanie tela ma nebaví a niekedy ho vynechám a potom sa idem "uškrabať" k smrti... :-) U nás táto značka nie je, ale keď Ti vyhovuje a za tie peniaze nie je čo riešiť. Apropo, aký máš názor na telové mlieka do sprchy???
    Maj sa krásne, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem kdysi taky s pravidelným krémováním pokulhávala, ale nějak jsem si na to prostě navykla. No a jak se říká, zvyk je železná košile. ☺ Tělové mléko do sprchy jsem měla tuším od Nivea - bylo moc fajn a potom od Biodermy, také super, ale poměr/cena/kvalita...., spíš mi přijdou fajn, takové nenáročné, usnadňující práci sprchové či koupelové oleje. ☺☺ Krásný začátek nového týdne přeji.

      Vymazat
  2. Já občas od Isany něco koupím, z odličovače očí jsem moc nadšená nebyla, odličovací mléko bylo naopak skvělé. Tvoje recenze zní zajímavě. já tu ještě nějaká mléka mám, ale až dojdou, tak možná zkusím tohle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já jsem právě naposledy s micelárkou Isana nebyla spokojená, na mléko se ráda podívám, to už jsem ostatně měla v plánu, ale ještě mám celkem zásobu ... ☺, což není takové překvapení. Toto tělové mléko je naopak moc super!! Jemné, výživné, dobře hydratující a cenově dostupné!! ☺☺ Moc prima. Přeji krásný začátek nového týdne, at jde HO dobře. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    krém mě hodně zaujal, asi ho vyzkouším. Já mám momentálně načaté tělové mléko pro atopiky od Ziaji, ale ekzém mě teda trápí ukrutně. Pak mám doma ještě asi jedno nebo dvě mléka, ta dodělám určitě rychle. Zvykla jsem si za tu dobu v karanténě se pravidelně mazat, dříve jsem to vůbec nedělala. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, krém je opravdu super, skvěle hydratuje a celkově mi moc vyhovuje. Já kdybych se "nenamazala" tak bych snad ani nevylezla z koupelny, zvykla jsem si na to a je to má součást beautycare. V této době je potřeba si dělat radost, jak jen to jde. ☺♥ Opatruj se a těším se na další články. papa

      Vymazat
  4. Já teď hodně používám Niveu, ale ani tento krém nevypadá špatně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, viděla jsem, Nivea mě nyní zaujala svou novou řadou a avokádový body cream nevypadá vůbec špatně. Krásné dny přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...